Barcelona potvrdila veliki transfer
Foto - EPA

Ozvaničen posao

Barcelona potvrdila veliki transfer

M. Šljivak

Ekipa Barcelone potvrdila je danas dogovor s Leeds Unitedom oko transfera brazilskog fudbalera Raphinhe.

Raphael Dias Belloli je 25-godišnji fudbaler koji igra na poziciji krilnog napadača i u Barcelonu dolazi iz Leedsa, gdje je proveo protekle dvije godine.

Barcelona će za usluge ovog fudbalera engleskom klubu isplatiti 58 miliona eura, a igrač će biti predstavljen nakon što prođe ljekarske preglede.

Dolazak Brazilca na Camp Nou očekuje se već danas.

Raphinha je prije Leeds Uniteda promijenio nekoliko evropskih timova. Igrao je po sezonu za Rennesi i lisabonski Sporting, te dvije godine za Vitoriju Guimaraes.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Karijeru je ovaj 25-godišnjak počeo u Avaiju, a treba istaći da će s katalonskim velikanom potpisati petogodišnji ugovor.

Treba istaći da je pored Raphinhe Barcelona već u svoje redove dovela Francka Kessieja i Andreasa Christensena te da će novi ugovor potpisati Ousmane Dembele.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

axel42
Znači tonu još dublje!! Toliki dugovi i opet razbacivanje kešova! Dobro rekoše neki dan iz Bayerna, može Lewa ali odma keš, ništa na rate. Mogli bi oni za godinu ili dvije bankrotirati.
7 2
denimen9
Vini je Ronaldo za ovog panja.
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi