Raphinhi odgođen let za Barcelonu, pa mu na aerodromu rekli kakav problem imaju

Neće stići na današnji trening

Raphinhi odgođen let za Barcelonu, pa mu na aerodromu rekli kakav problem imaju

Endin Čaušević

Brazilski reprezentativac Raphinha završio je svoj odmor i priključit će se treninzima Barcelone pred nastavak sezone, ali je pri povratku u Španiju imao neočekivanih problema.

Raphinha je nastupao s Brazilom na Svjetskom prvenstvu u Kataru, ali se ova reprezentacija već u četvrtfinalu oprostila od ovog velikog takmičenja nakon poraza od Hrvatske što je bila velika senzacija.

Brazilci su u Katar stigli kao prvi favoriti za osvajanje zlatne medalje na koju čekaju već 20 godina, ali su doživjeli još jedan neuspjeh i prije nego što se to očekivalo vratili su se kući.

Igrači su od svojih klubova dobili desetak dana pauze kako bi se odmorili jer nas već iduće sedmice očekuje nastavak u većini evropskih liga.

Tako se u centru pažnje našao Raphinha koji bi se trebao veoma brzo priključiti treninzima Barcelone, ali njegov povratak iz Brazila u Španiju nije prošao tako jednostavno kao inače.

Španski mediji pišu da je Raphinha na putu ka Barcelone imao nekoliko problema i da je onemogućen da se već danas pojavi na treningu katalonskog kluba.

Oglasi

Naime, Raphinhi je prvo odgođen let iz Lisabona za Barcelonu gdje je presjedao, te sada mora čekati novi let za ovaj grad.

Međutim, to nije bila najgora vijest koju je ovaj Brazilac dobio dok je bio na aerodromu u Lisabonu.

Njemu su prilikom presjedanja saopštili da su mu izgubljena dva kofera što je izazvalo veliki bijes igrača Barcelone, te je on poručio da želi da se koferi što prije pronađu jer su u njima bile očito vrijedne stvari.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Raphinha bi se sutra trebao priključiti ekipi Barcelone, a ovaj katalonski klub već idućeg vikenda očekuje prva utakmica u drugom dijelu sezone.

Naime, Barcelona će 31. decembra na svom stadionu ugostiti gradskog rivala Espanyol u okviru 15. kola španske La Lige, a ova utakmica igrat će se s početkom u 14 sati.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti