Rashford prihvatio poziv iz Španije?

Nema ništa protiv da pređe u Barcelonu

Rashford prihvatio poziv iz Španije?

E. Škorić

Engleski napadač Marcus Rashford navodno je rekao 'da' Barceloni prije eventualnog produženja ugovora s Manchester Unitedom.

Dvadesetdvogodišnjak nema ništa protiv da pređe u Barcelonu i nije isključeno da umjesto novog ugovora s Unitedom, poptiše ugovor s Kataloncima.

On je već imao priliku da pređe u Barcelonu 2018. godine i od tada se konstantno spominje kao moguće pojačanje španskog lidera.

U 133 utakmice u dresu Crvenih vragova do sada je postigao 41 pogodak.

Potražite više informacija na temu Premier league:

S obzirom da mu ugovor s United traje još tri godine, u Barceloni bi se mogli načekati, no vjeruje se da bi klub mogao otvoriti pregovore u narednom periodu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ma dajj
Al vi lupate gluposti pa to nije realno
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije