Nogometaš iz Gane jučer dobo šansu umjesto Čatakovića

Abubakar sretan zbog debija za FK Sarajevo, u komentar se brzo javio i Ismir Mirvić

19

Komentari (19)

veliki73
E baš je odigrao
Fixa
Dok ne otjerate ublehu dudica nista od vas, za njega je cak i mulalic trenercina. Mijesa pozicije, rotira bezveze ekipa mu nije motivisana, nema samopouzdanja i on spominje nekakve hodze...
pjanke.sa
Meni se cini da tebi to zadnje najvise smeta? Ne brini ti za nase Sarajevo. Gledaj u svoju avliju.
SarajFK
Ne samo duduka nego i hadzica. Ali glup nam je ovaj sto glumi vlasnika, on slusa 3 narkomana koji zive od Sarajeva, tako da od toga nece biti nista. I NIJE TO VISE FK SARAJEVO, SADA SMO KLADIONICARSKO REKETASKA PRCIJA!
SarajFK
@pjanke.sa Objasnider nam da ono sto smo vidjeli nismo vidjeli i da je ovaj jedan od najboljih igraca na svijetu! Ili sacekaj da ti celavi majmun posalje tekst koji ces napisati.
SarajFK
Momak je bio najlosiji na terenu a ovaj MIRVIC JE OBICNI POZER I MARIONETA. Bojim se da ce potpuno ugasiti ovo sto je ostalo od nekadasnjeg FK Sarajeva!
NorthSide
Igraj bordo-bijeli! VTS
atomskimrav
Lik ispada ko ratkapa.
Uranija
Samo polako, da se vrate povrijeđeni i i ovi novi poput Abubakara da se adaptiraju. Nije sve tako crno koliko bi pojedini navijaci želili da predstave i naravno tu ima mnogo mitomana prikrivenih koji žele jadnici da bacaju kost.
SarajFK
Bolan jarane pogledaj ko nam je trener i SD pa onda napisi da nije sve tako crno. Crno je da crnje ne moze biti!!! Ne moze volovska glava voditi najveci klub u drzavi! Ubistio je igrace sa njegovom glupom taktikom gdje svi samo trce za loptom. Napisao sam na pocetku sezone a evo ponovicu opet: Svaka iole ozbiljna ekipa ce nas osramotiti.A to su nam vec pokazali TC i Zrinjski, kao i Sloga i Igman ili Leotar koji su nas nadigrali iako su se jedva skupili za utakmicu!
pjanke.sa
@Uranija isto mislimo ovi mitomanijaci neka ga duvaju. Samo strpljenja, pa nije niko madjionicar a pogotovo nas Fedja Dudic!!! Jesu li napravili greske u prvom prelaznom roku? Jesu i on i Hazic, ali 100% ih mogu ispraviti sada u drugom prelaznom. Imamo kostur ekipe, uigracemo se vrlo brzo! Samo naprijed moje Sarajvoooooooo
PRESEDAN
Čekamo Duduka da se uigra,ovog čekamo da se adaptira,ostale da se oporave a 11.kola prođe,ko je ba lud?
pjanke.sa
@PRESEDAN brate ti i @SarajFK ste najludji. Prestanite vise smradat ako uopste navijate za Sarajevo!!!
zilan66
Nesto se dugo uigravate sa dudicem.
pjanke.sa
@zilan66 ti seljacicu sto jeb es sarajlijama sve ne javljaj se na clanak usta ti se li ponjamoke a jos vise se ne brini do kada cemo se mi uigravat. Mi dajemo podrsku Dudicu i igracima, barem mi normalni navijaci. Ovi kreteni sto misle sve moze preko noci, sigurno nisu 1000 maraka u zivotu zaradili.
zilan66
Pjanke,svaka cast normalnim navijacima Sarajeva,kluba sa tradicijom ,ali nemoj se debilu svrstavati u normalne navijace.opet kazem da je Sarajevo pogrijesilo u vracanju Hadzica.ocito je nekome trebao neko ko ce pratu pare.jest problem biti sportski direktor kad ti neko otvori novcanik.Dudicu mozdavtreba dati podrsku a Hadzic je trebao biti bivdi.
Amcho1
Sretno, nadam se da ces biti na nivou.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti