Raspoložena Stara dama Ahmehodžiću i Naliću ogorčala debi, Lukaku je čudo, u Španiji meč večeri

Liga prvaka, 1. kolo

Raspoložena Stara dama Ahmehodžiću i Naliću ogorčala debi, Lukaku je čudo, u Španiji meč večeri

A. Čaušević

Susreti prvog kola grupe H Lige prvaka donijeli su očekivane rezultate i pobjede favorita.

Alen Ahmehodžić i Adi Nalić su ispunili snove zaigravši u Ligi prvaka, ali svoj debi neće pamtiti po lijepom i to "krivicom" raspoloženog Juventusa.

Malmo je na domaćem terenu poražen od Juventusa sa ubjedljivih 0:3. Bianconeri su sve tri gola postigli u prvom dijelu kada su riješili pitanje pobjednika.

Mrežu domaćina prvi je zatresao Alex Sandro u 23. minuti, da bi u posljednjim minutama bila postignuta druga dva gola, Dybala je zabio iz penala, a Morata u nadoknadi lobovao golmana za 0:3. Gol Španca pogledajte ovdje.

Ahmehodžić je u posljednjoj liniji bio sasvim solidan, dok je Nalić priliku za igru dobio u nastavku uz skromnih pola sata na terenu.

U drugom meču ove grupe Chelsea je dugo lomio otpor Zenita. Plavci su na kraju upsiali trijumf i to zahvaljujući Romeluu Lukaku.

Lukaku je još jednom pokazao da igra u životnoj formi. Igrala se 69. minuta kada je zabio glavom. Gol pogledajte ovdje.

Utakmica večeri je odigrana u Španiji. Drugi meč grupe F između Villaerala i Atalante donio je četiri gola i remi od 2:2.

Freuler je na staru doveo italijanskog predstavnika u vodstvo, da bi Trigueor i Danjuma preokrenuli. Konačan rezultat postavio je Gosens u 83. minuti. Gol Nijemca pogledajte ovdje.

Ranije je u grupi F potpuno iznenađujuće Young Boys poslije preokrata nadigrao Manchester United sa 2:1.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Mowzilla
Forza Juve!
6 1
MaloPaznje
Klosari nisu mogli 4 zuta skupit da dobijem 500km..
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi