Raspoloženi Vaha odgovorio na kritike medija poslije visoke pobjede
Preporodio je bh. stručnjak Kanarince, ali je imao šta reći medijima koji su mu zamjerali da njegov tim igra defanzivno.

Tri pobjede u nizu za Nantes

Raspoloženi Vaha odgovorio na kritike medija poslije visoke pobjede

Samir Mlaćo

Vahid Halilhodžić briljira na klupi Nantesa. Preporodio je Vaha popularna Kanarince, a u jučer je njegov tim sa ubjedljivih 5:0 savladao Guingamp. 

Zanimljivo da je Nantes posljednji put Strasbourg savladao prije 18 godina, pa su u ovom klubu imali dodatni razlog za slavlje.

Bh. stručnjak je nakon meča novinarima kazao da njegov tim ne igra defanzivno, te je to ponovoio u par navrata, najviše zbog kritika koje je dobijao u proteklom periodu.

"Igrači su prihvatili moj rad, slušaju me i sada su nagrađeni. Moramo uživati u ovoj pobjedi koja nam daju nadu za budućnosti, ali i zadržati poniznost. Idemo na pobjedu i protiv Rennesa", dodao je Vaha.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

U posljednje tri utakmice Nantes ima isto toliko pobjeda, a trenutno se nalazi na desetom mjestu sa 15 osvojenih bodova. 

Top Komentari

Skandi
Samo tako, legendo!
21 0
starmac
VAHIDE samo naprijed,ponos VELEZA i BOSNE I HERCEGOVINE
16 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi