Rasprodaja u Romi
(Foto: EPA)

Trojica odlaze u januaru

Rasprodaja u Romi

M. Šljivak

Rukovodstvo Rome odlučilo je da proda nekoliko fudbalera već u januarskom prelaznom roku kako bi što više uštedili na platama.

Čelnici rimskog tima odlučili su da se riješe trojice fudbalera koji imaju velike ugovore, a koji nisu u prvom planu kod trenera Paula Fonsece.

Svakako je najveće iznenađenje plan da se proda kapiten Alessandro Florenzi, a pored njega na izlanim vratima tima su još Diego Perotti i Juan Jesus.

Juan Jesus je odavno izgubio mjesto u timu. Na njega Fonseca više ne računa, a kako zarađuje popriličnu svotu novca odlučeno je da se on proda.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pored njega Perotti je na izlaznim vratima. Često je ovaj fudbaler u problemima sa povredama, a Fonseca smatra da mu on neće biti od koristi u budućnosti.

Ipak, odlazak Florenzija bi sasvim sigurno predstavljao veliko iznenađenje jer se ipak radi o kapitenu tima, no sudeći prema najavama, on bi već tokom januara mogao spakovati kofere.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi