Rastanak Modrića i Reala?
Foto: EPA

Odlazi na kraju sezone?

Rastanak Modrića i Reala?

Midhat Šljivak

Hrvatski fudbaler Luka Modrić (32) navodno je donio odluku o odlasku iz redova madridskog Reala.

Sjajni veznjak Kraljeva igra svoju šestu sezonu u aktuelnom prvaku Evrope sa kojim je osvojio apsolutno sve, ali je navodno saopštio rukovodstvu kluba kako želi otići na kraju sezone.

Pretpostavlja se kako Real neće praviti probleme Modriću. Hrvatski fudbaler već ima tri ponude na stolu za nastavak karijere, a unosne ugovore mu nude Inter, Tottenham, te Manchester United.

Modrić je godinama bio jedan od ključnih igrača Reala. Igrao je zaista fantastično, sredina terena je bez njega bila nezamisliva i u dresu Kraljeva je osvojio sve moguće trofeje.

Međutim, navodne podjele među igračima su ga navele da zatraži transfer. On ne želi da se prikloni nijednoj strani (ekipe Ronaldo - Ramos) i spreman je zbog toga otići.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Gdje će Luka nastaviti karijeru vjerovatno će se tek znati na kraju sezone. a favorit za njegovo dovođenje je Inter.

Modrić je za Real nastupio u 231 utakmici i postigao je 12 golova.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi