Rastoka i Varupa nova pojačanja NK Travnik

Dvojac dogovorio saradnju

Rastoka i Varupa nova pojačanja NK Travnik

S. Mlaćo

NK Travnik je jučer dobio dva nova pojačanja.

 Radi se o Marinku Rastoki (25) i Nerminu Varupi (26).

Veziri su uveliko u potrazi za pojačanjima, a Rastoka na Pirotu dolazi iz redova Bratstva iz Gračanice. Prije toga je nastupao i za Olimpik, Mladost, Rudar Prijedor, Slobodu iz Novog Grada i austrijski Wernbeg.

Nermin Varupa je već nosio dres Vezira, a posljednju sezonu nastupao je za NK Vitez, te uspio sa ovim timom izboriti opstanak u Premijer ligi BiH. Bio je na pragu odlaska u Čelik, ali dogovor sa Zeničanima nije postigao, te se odlučio na povratak na Pirotu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Travnik bi do kraja sedmice trebao ozvaničiti još par pojačanja, a jučer su Veziri u prijateljskom meču na svom stadionu sa minimalnih 1:0 savladali NK Novi Travnik.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi