Razbijanje mitova: Tri utakmice PL među devet najgledanijih u regionu ove sezone

Razbijanje mitova: Tri utakmice PL među devet najgledanijih u regionu ove sezone

2. Hajduk - Gorica 0:2 (11.172 gledaoca)

Za Premijer ligu Bosne i Hercegovine se često govori da ne zanima nikoga, da je niko živ ne gleda i da je posjeta na tribinama smiješna.

I drugo mjesto na ovoj listi pripada Hajduku, koji je u 4. kolu HNL-a priredio svojim navijačima još jedan šok. Na Poljudu se protiv Gorice okupilo 11.172 ljudi, a svi su sa stadiona izašli razočarani jer je slavni splitski klub izgubio od novog prvoligaša rezultatom 2:0. Inače, Hajduk je i nakon šest kola bez pobjede u domaćem prvenstvu što je kriza kakva se ne pamti.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bosnia11
Sve to uredu al gdje ima da samo jedna televizija (MojaTv) prenosi najbolje utakmice kola i da se nema nigdje drugo gledat ta ista utakmiva. **bo te liga takva kad na tv ne mogu gledat derby kola.
59 4
redbull
Nama posjeta nije problem, vrlo lahko mozemo imati najposjeceniju ligu na balkanu. Problem je sto kvalitete nemamo, infrastrukutre, travnjaci pogotovi kriticni.
23 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti