Razgovor Zidanea i Pogbe: Da li će Francuz konačno put Madrida?

Velika je želja Kraljeva

Razgovor Zidanea i Pogbe: Da li će Francuz konačno put Madrida?

S. Mlaćo

Paul Pogba se proteklih mjeseci dovodio u vezu sa Real Madridom. 

Na kraju od transfera nije bilo ništa, no engleski mediji navode da je vrlo lako moguće da se to ipak desi ove zime.

U Realu ne cvjetaju ruže, svjesni su Kraljevi da su pojačanja potrebna, a velika želja čelnika kluba upravo je član Man. Uniteda.

Trener Reala Zinedine Zidane stigao je u Dubai kako bi prisustvovao jednom od seminara, pa je sreo i Pogbu koji se trenutno oporavlja.

Ovaj dvojac iskoristio je priliku da obavi kratki razgovor, a Daily Mirror je objavio i fotografiju, te naveo da je to još jedan pokušaj Zidanea da 'privoli' sjajnog Francuza.

Pogbi ugovor sa Unitedom ističe 2021. godine, te je sigurno da u Realu ne bi štedjeli novac.

Za dolazak Pogbe su i pojedini nogomeaši Reala.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Igračima poput Pogbe vrata su otvorena. On je jedan od najboljih fudbalera, pokazao je koliko vrijedi u Juventusu, a i sada u Manchester Unitedu. To je igrač koji donosi ravnotežu, ima velikog uticaja u napadu i u nevjerovatnoj je fizičkoj formi", izjavio je Sergio Ramos.

Kraljevi su za Pogbu ranije davali Manchester Unitedu 27,6 miliona funti, uz Jamesa Rodrigueza, ali ponuda koju su poslali, očito, nije bila dovoljna engleskom klubu.

Top Komentari

Pala
Za to vrijeme crnjo promijeni jos 5 frizura jer to i jedino dobro radis ;)
1 1
epa
Jedino pozitivno od svega za real ako ga dovede u januaru je to sto bi eventualno mogao igrati ligu prvaka ako i real prodje, jer ako bude nastavio sa igrom kao do sada tesko da ce vidjeti drugo kolo...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi