Razišli se Petrović i Radnik: Pokupio stvari i napustio kancelariju

Razišli se Petrović i Radnik: Pokupio stvari i napustio kancelariju

A. Beganović

Iskusni srbijanski stručnjak Slavko Petrović najvjerovatnije neće više voditi Radnik iz Bijeljine.

Iskusni stručnjak zbog pritiska sa kojim se suočavao u posljednje vrijeme odlučio je napustiti Radnik. Potvrdio je to i u razgovoru za službenu stranicu kluba.

"Već duže vrijeme izložen sam pritisku, trpio razne prijetnje, kako verbalne, tako i poruke koje sam dobijao lično i putem sms-a. Prije desetak dana sam dobio poruku okačenu na vjetrobransko staklo da idem iz kluba, a sinoć mi je na stadionu trakođe ostavljena poruka u kojoj je izražena prijetnja smrću. Ja sam došao da radim, treniram, smatram da sam to ozbiljno radio ali stvarno nemam više snage", istakao je Petrović za službenu facebbok stranicu kluba.

"Zvao sam predsjednika da mu saopštim moju odluku, ali on mi se ne javlja. Žao mi je igrača i ljudi koji vole ovaj klub, ali stvarno više nemam snage za ovakva prepucavanja, posebno kada mi je život ugoržen. Fudbal je samo igra gdje pojedinci nemaju osjećaj za to", rekao je Petrović.

Podsjetimo, Petrović je u Radnik došao tokom zimske pauze kada je klub bio u teškoj situaciji. No, iako je sa ovim klubom u prošlosti ostvario historijske rezultate, osvojio Kup naše zemlje, od pojedinaca bliskih klubu nije dočekan onako kako je trebao biti.

Petrović Radnik ostavlja na 10. mjestu premijerligaške tabele sa 11 osvojenih bodova, tri više od Krupe koja je trenutno na poziciji koja vodi u niži rang.



Top Komentari

milivoje
Yeba te advokat iz Saveza,što zastupao,a uz pomoć Begića i Džemiđića,ne izdaše licencu,Bog te kaznio što si ušao u kolo sa Đavolom,a i pajdaše će ubrzo!
6 10
Opijum
Krme debelo!
3 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi