Razišli se Rizvanović i Metalleghe: Klubu želim sreću u budućnosti, imam već ponuda...

Bočni fudbaler

Razišli se Rizvanović i Metalleghe: Klubu želim sreću u budućnosti, imam već ponuda...

Bočni fudbaler Haris Rizvanović više nije član Metalleghea. 

Njemu je s klubom iz Jajca ovog ljeta istekao šestomjesečni ugovor, a na kraju nije došlo do dogovora oko nastavka saradnje pa će mladi Rizvanović potražiti novi klub.

Ovaj 21-godišnji desni bek je u Metalleghe stigao tokom januarskog prelaznog roka iz visočke Bosne, a za klub iz Jajca je u Prvoj ligi odigrao preko 10 utakmica te upisao dvije asistencije.

"Ugovor u Metallegheu mi je istekao i nismo se uspjeli dogovoriti oko nastavka saradnje. Klubu želim puno sreće u budućnosti, a ja već imam nekoliko ponuda za nastavak karijere", kazao je za SportSport.ba mladi fudbaler.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Prije Metalleghea i visočke Bosne igrao je još za sarajevski Novi Grad, a prije toga je prošao omladinsku školu Željezničara. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi