Razočarani Aleksandar Prijović odbio Zvezdu i poručio da nikada neće igrati u Srbiji

Ima svoje razloge

Razočarani Aleksandar Prijović odbio Zvezdu i poručio da nikada neće igrati u Srbiji

Edmir Škorić

Srbijanski napadač Aleksandar Prijović (30), koji je rođen u St. Gallenu i cijelu karijeru gradio je u inostranstvu, nalazio se na meti Crvene zvezde, ali odbija da dođe u Beograd.

Prema pisanju grčke Gazzette, Prijović se prijateljima povjerio da nikada neće igrati ni za jedan klub u Srbiji, bez obzira kakve uslove mu budu dali.

On je, navodno, ljut i razočaran zbog tretmana koji je imao tokom pandemije korona virusa.

Prijović je priveden početkom aprila u jednom beogradskom hotelu jer je zbog kršenja odluke o zabrani okupljanja tokom vanrednog stanja u zemlji.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Osuđen je na tri mjeseca kućnog pritvora, a razočaran je i načinom na koji su ga mediji tretirali, tako da je "iako ponosan na svoje porijeklo" odbio da dođe opet u Srbiju.

Podsjetimo, Prijović je počeo karijeru u Parmi, igrao za Derby, Yeovil, Northampton, Sion, Lozanu, Tromso, Djugarden, Boluspor, Legiju, Paok i sada za Al-Itihad.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi