Razvela se jer je loš u krevetu, ali će ipak navijati za njega na Mundijalu

Erjona Sulejmani stiže u Rusiju

Razvela se jer je loš u krevetu, ali će ipak navijati za njega na Mundijalu

Endin Čaušević

Erjona Sulejmani prije dvije godine bodrila je reprezentaciju Švicarske na Evropskom prvenstvu u Francuskoj čime je došla u centar pažnje muške populacije.

Ova zanosna Albanka je bila na tribinama svaku utakmicu na kojoj je igrala Švicarska, te je pružala veliku podršku svom bivšem mužu Blerimu Džemailiju. Ipak, samo godinu dana kasnije ovaj par se rastao, a Erjona je optužila reprezentativca Švicarske da je loš u krevetu.

Međutim, ona je potvrdila da će biti u Rusiji kako bi bodrila bivšeg supruga na Mundijalu. Iako su trenutno u poprilično lošim odnosima očito da je to neće zaustaviti da ponovo bodri Džemailija i njegove saigrače.

"Navijati za Blerima neće biti čudno za mene. Naravno da ću uvijek navijati za bivšeg muža koji je otac mog sina Luana. Za mene su Xhaka i Shaqiri bitni igrači ovog tima i navijat ću za njih jer su oni opak porijeklom iz Albanije", rekla je Erjona.

Top Komentari

Benjamingst
Zar I toga ima, los u krevetu a nopravio ti djecu... mozda I on da nogu kad vidi da si sva od plastike I silikona....
20 2
Dobar,Los,Zao
Gospoji treba zabijać,a ne zadnji vezni!
19 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi