Neočekivana reakcija Salaha: Egipćanina takvog ne poznajemo

Ljut na Kloppa

Neočekivana reakcija Salaha: Egipćanina takvog ne poznajemo

E. Škorić

Liverpool je danas remizirao u gostima kod Brightona (1:1).

Redsi nisu imali sreće, ali nisu pretjerano dobro ni odigrali meč u kojem su ostali bez dva boda, no svejedno će prenoćiti kao lideri Premier lige.

Mohamed Salah se vratio u tim Redsa, poništen mu je gol u 34. minuti, a zanimljivo da ga je Jurgen Klopp odlučio mijenjati već u 64. minuti.

Sadio Mane je ušao umjesto Salaha, a Egipćanin pokazao ogromno nezadovoljstvo i reakcijom jasno dao na znanje da mu se ne sviđa odluka trenera da ga tako rano mijenja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

[twitter]https://twitter.com/onboard_sporty/status/1332686283563479040[/twitter]

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Penderinos
Po muci se poznaju junaci a Salah to nije. Tek sada pokazuje svoje pravo lice, kada ih i ne ide bas najbolje. Jeste li ikada vidjeli Drogbu ili Scholesa da se ovako ponašaju
6 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti