Real šopinguje u Italiji, a potezom su mnoge iznenadili
FOTO: EPA

Kontaktirat će Napolitance

Real šopinguje u Italiji, a potezom su mnoge iznenadili

H. Zilić
Teme:

Real Madrid sprema iznenađujući transfer ovo ljeto.

Pojedini mediji prenose vijest da je Real zainteresovan za usluge kolumbijskog golmana David Ospine koji trenutno brani za Napoli.

Opsini u junu ističe ugovor sa Napolitancima pa bi u Real stigao kao slobodan igrač, ujedno i zamjena za Thibautu Courtoisu.

Iskusni 33-godišnji golman je u karijeri još branio za Arsenal, Nicu i kolumbijski Atletico Nacional.

Trenutno je kapiten kolumbijske reprezentacije za koju je skupio 124 nastupa.

Potražite više informacija na temu La Liga:

I sam Ospina ranije je najavljivao mogući odlazak sa juga Italije, a sigurno da interes jednog od najtrofjenijih klubova današnjice može samo ubrzati pomenutu odluku.

Inače, trenutna vrijednost Ospine je pet miliona eura, a za Napolitance je u tekućoj sezoni upisao 28 nastup u svim takmičnejima i 13 puta sačuvao svoju mrežu.

Top Komentari

Emin_Podzic
Bolji lunin
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi