GNK Dinamo im nabio komplekse, a oni se bude - Dovode pojačanje ni manje ni više nego iz Barcelone
Real Betis dovodi golmana iz Barcelone?

Betis se pojačava na ljeto

GNK Dinamo im nabio komplekse, a oni se bude - Dovode pojačanje ni manje ni više nego iz Barcelone

E. Ganibegović

Klub kojeg je GNK Dinamo Zagreb izbacio u šesnaestini finala Konferencijske lige već razmišlja o ljetnom prijelaznom roku i mogao bi da se pojača iz slavne Barcelone.

Nije nikakva tajna da se istočne evropske zemlje u fudbalu, iako je Hrvatska priča za sebe u ovom regionu, gledaju podcjenjivački od strane većih (sportskih) zemalja.

Za nas nije preveliko iznaneđenje to što je GNK Dinamo u šesnaestini finala Konferencijske lige izbacio Real Betis, no to je na zapadu odjeknulo kao veliki neuspjeh kluba iz Seville.

Nedugo nakon ispadanja od Dinama iz Španije stiže vijest kako bise Betis mogao pojačati iz Barcelone i to na golmanskoj poziciji.

Inaki Pena iz Barcelone u Real Betis?

U odsustvu Ter Stegena koji je bio povrijeđen, Inaki Pena je branio za Barcelonu na 17 utakmica ove sezone. Pokazao se kao jako dobar i na sebe je skrenuo pažnju.

Estadio Deportivo prenosi kako je jedan od zainteresovanih klubova za potpis 24-godišnjeg golmana Real Betis.

Oglasi

Budući da je budućnost Claudija Brava na klupi Betisa neizvjesna i kako nije jasna situacija sa Ruijem Silvom, uprava Betisa je krenula po treće rješenje.

Tako Real Betis u planu ima da Barceloni ponudi da ga dovede na posudbu s pravom otkupa. Vidjet ćemo šta će na to imati da kažu čelnici Blaugrane.

Jedan od problema u svemu svakako bi moglo biti to što se Ter Stegen, prvi golman Barcelone, spominje u kontekstu odlaska u Saudijsku Arabiju predstojećeg ljeta. Jasno, ako dođe zadovoljavajuća finansijska ponuda.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ono što također možemo dodati na ovu temu jeste to da se David de Gea, golman koji je već sedam mjeseci bez kluba, spominje u kontekstu dolaska u Barcelonu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi