Turčin napravio skandal Ancelottiju, odjednom nestao s Instagrama, a sada mu traže izgovore

Tvrde da nije ništa do njega

Turčin napravio skandal Ancelottiju, odjednom nestao s Instagrama, a sada mu traže izgovore

Endin Čaušević

Arda Guler našao se na meti kritika zbog svoje neprimjerene reakcije na meču Real Madrid - Almeria kada je shvatio da neće ulaziti u igru. Ubrzo nakon toga izbrisan je njegov profil na Instagramu, no sada je objašnjeno šta se zapravo desilo.

Real Madrid je za vikend na svom terenu pobijedio Almeriju nakon preokreta sa 3:2 uz nekoliko diskutabilnih odluka na štetu gostujućeg tima.

U centru pažnje pored skandala s VAR-om i sudijskim odlukama našao se i 18-godišnji Arda Guler koji nije igrao. Guler se zagrijavao u drugom dijelu, ali mu Carlo Ancelotti nije dao šansu što je Turčinu zasmetalo.

Kada je shvatio da neće ući u igru Guler je skinuo marker za zagrijavanje i nezadovoljno mahao rukama i gledao ka Ancelottiju koji je na njegovu sreću bio leđima okrenut i nije vidio reakciju mladog turskog veznjaka.

Međutim, ubrzo nakon toga nastavila se drama oko Gulera jer je izbrisan njegov profil s Instagrama, te su mediji u Španiji to shvatili kao novi vid nezadovoljstva mladog Turčina.

Oglasi

No, mediji iz Turske navode da Guler nije izbrisao profil s Instagrama i da je došlo do greške, te da će isti biti vraćen u narednim danima.

Novinar Yagiz Sabuncuoglu objavio je da je Instagram blokirao Gulerov profil jer nije verifikovan, te da postoji verifikovan profil pod istim imenom i prezimenom, ali da to nije taj koji pripada igraču Real Madrida.

Guler je već kontaktirao podršku za korisnike, te će problem biti ubrzo riješen i njegov profil će biti vraćen i ponovo dostupan javnosti.

Na ovaj način Turci žele da demantuje da je Guler izbrisao profil zbog nezadovoljstva s onim što se desilo u nedjelju, te da je istina potpuno drugačija i da nema veze s Real Madridom.

Također, pojavile su se informacije da bi Guler mogao do kraja januara napustiti Kraljeve i otići na posudbu, a najveći interes za njega pokazao je Villarreal.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Jasno je da ovaj mladi veznjak u Realu nema minutažu koju očekuje, te bi odlazak na posudbu mogao biti najbolje rješenje. Sve bi se trebalo znati do kraja januara, ali ono što je sigurno jeste da Guler ima na stolu ponudu Žute podmornice.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

payron
Turcina nazad u Tursku nema od njega nista
0 0
TurgutBayraktar
Hebo ih instagram koga briga za hebeni i stagram
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti