Arda se oglasio na Instagramu, ni slutio nije šta će uraditi Modrić i ekipa, to će zauvijek pamtiti!

Pokazali su mu da je dio tima

Arda se oglasio na Instagramu, ni slutio nije šta će uraditi Modrić i ekipa, to će zauvijek pamtiti!

Endin Čaušević

Real Madrid sinoć je na svom terenu pobijedio Celtu Vigo sa 4:0, a u centru pažnje našao se Arda Guler koji je konačno postigao pogodak za kraljevski klub. Turčin se oglasio na društvenim mrežama nakon utakmice, a potom su svi vidjeli kakvu nevjerovatnu stvar su uradili njegovi saigrači.

Kraljevi su uspjeli doći do nove pobjede i nastavili su korak po korak ka titulu prvaka Španije. Sinoć Celta nije uspjela da neporažena napusti Madrid, a da stvar bude gora za goste vidjeli smo čak dva autogola u finišu.

Real je poveo u 21. minuti utakmice kada je Vinicius Junior pogodio za 1:0, a čak tri gola vidjeli smo u samom finišu utakmice.

Prvo je Guaita zabio autogol za 2:0 u 79. minuti, a devet minuta kasnije njegov saigrač Dominguez napravio je istu stvar, te je to bilo već 3:0 za Real Madrid.

Tačku na ovu utakmicu stavio je Guler koji je ušao na teren u 89. minuti, te je pet minuta kasnije postigao pogodak za konačnih 4:0. Za Turčina je ovo bio prvi gol u dresu Real Madrida koji je došao u najboljem trenutku.

Oglasi

Arda se nije previše naigrao u dosadašnjem dijelu sezone i često se spominjao njegov odlazak iz Reala, ali sinoć je mladi turski veznjak pokazao da ga Kraljevi nisu slučajno kupili i da je on ogroman potencijal za budućnost.

Sigurno je da prethodni period za Ardu nije bio lagan zbog svega što je prošao, no barem je shvatio kakve saigrače ima u svlačionici Real Madrida.

Naime, on se oglasio nakon utakmice i objavio fotografiju koja je nastala kada je slavio debitantski pogodak, a potom je ostao u čudu kada su njegovi saigrači "zatrpali" objavu svojim komentarima.

Oglasi

Skoro svi igrači Real Madrida su se oglasili u komentarima kako bi podržali Gulera i pokazali mu da su uz njega. Prvi je to uradio Vinicius, a zatim su se uključili Modrić, Brahim Diaz, Rodrygo, Lucas, Alaba, Courtois, Rudiger, Valverde...

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sigurno je da će za Ardu ovo biti dodatni vjetar u leđa jer je uspio pokazati da nije slučajno došao u Real Madrid ljetos za 20 mliona eura iz Fenerbahčea.

Također, nakon postignutog gola sigurno da se nada da će do kraja sezone imati dosta veću minutažu kod Carla Ancelottija što baš nije bio slučaj u prethodnim mjesecima.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

kenny
''ni slutio nije šta će uraditi Modrić i ekipa, to će zauvijek pamtiti!'' hahaha koji se seljober
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi