Jude Bellingham nije igrao - Ko je dama koja mu je pravila društvo na tribinama?
Jude Bellingham je utakmicu protiv Celte gledao sa svojom majkom.

Mladi Englez suspendovan

Jude Bellingham nije igrao - Ko je dama koja mu je pravila društvo na tribinama?

Eldar Ganibegović

Jude Bellingham zbog suspenzije je sinoć utakmicu Real Madrida morao pratiti s tribina. Nije bio sam.

U okviru 28. kola španske Primere sinoć je Real Madrid rezultatom 4:0 bio bolji od Celte i nastavio da gazi ka tituli prvaka Španije..

Strijelci za Real su bili Vinicus u prvom, te Guaita (autogol), Domnguez (autogol) i Guler u drugom poluvremenu.

Na ovoj utakmici zbog suspenzije nije bilo Judea Bellinghama. Odnosno, nije ga bilo na terenu, a meč je posmatrao s tribina.

Društvenim mrežama kruže fotografije s utakmice. S njim u društvu je jedna naizgled prilično mlada dama, a teško je povjerovati da gospođa ima 55 godina.

Oglasi

Naime, engleska zvijezda je pobjedu Los Blancosa ispratila u društvu svoje majke koja se nalazi u Madridu i provodi vrijeme sa svojim sinom.

Zašto je suspendovan Jude Bellingham?

Tehnički sudijski odbor kaznio s dvije utakmice zbog riječi Gilu Manzanu na kraju okršaja Valencije i Real Madrida na Mestalli.

Tako je i sam igrač prije nekoliko dana priznao da ponekad misli da zato što je nov žele dati primjer s njim.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Dobro se nosim s tim jer na kraju dana moram biti odgovoran za svoje postupke i dao sam im razlog da me suspenduju. Mislim da se klub može nagoditi s njihovom žalbom jer dvije utakmice za to je malo smiješno, ali ako budem morao preuzeti svoju odgovornost bodrit ću momčad s tribina", rekao je Bellingham.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1620593935
Smradovi iz Penal Madrida. Imaju sudije, savez i drzavu. Odvratan klub
0 3
ubnt
Suspendovan je zbog Sadaka FC sudije. Bankrotirana sirotinja i dalje ima sudije u džepu zbog potplaćivanja godinama. Ovo đubre Manzano je jedan od najvjernijih. Toliko puta je oštetio Real da je to bruka.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi