Dok su sve oči bile uprte u Benzemu, radoznali dječak "pipkao" gdje se ne smije

Bizarna scena na stadionu Santiago Bernabeu

Dok su sve oči bile uprte u Benzemu, radoznali dječak "pipkao" gdje se ne smije

A. Čaušević

Kamere su na stadionu Santiago Bernabeu tokom oproštajne utakmice Karima Benzeme od Real Madrida zabilježile bizarnu scenu.

Real Madrid je sezonu okonačo remijem 1:1 protiv Athletic Bilbao, a jedini strijelac za domaće bio je Benzema koji nakon 14 godina napušta Kraljeve.

Tribine stadiona Santiago Bernbeu su bile krcate, na otvorenim dijelovima za publiku sve stolice su bile popunjene, dok je među navijačima bilo i pristalica gostiju.

Kamere su u jednom trenutku uspjele zabilježiti i jednu bizarnu scenu, a u pitanju je dvoje navijača Athletic Bilbao, vjerovatno majka i sin.

Dok je gospođa srednjih godina držala dječaka u naručju, nestrpljivi dječak je uhvatio za grudi, na šta mu je ona oštro poručila da prestane.

Oglasi

Dječak je brzo sklonio ruku, a gospođa se nastavila ponašati kao da se nije ništa desilo. Ovaj snimak je za kratko vrijeme postao viralan.

Neriješen ishod utakmice na stadionu Bernabeu značio je da basijski tim neće igrati Evropu naredne sezone i sigurno je da su dječak i majka pomalo razočarani.

Athletic je u jednom trenutku imao prednost, ali je kontroverzno suđenje arbitra Diaza De Mere učinilo da Real ipak ne upiše poraz.

[twitter]https://twitter.com/FonsiLoaiza/status/1665459417154764800[/twitter]

De Mera je prvo dosudio sumnjiv penal za domaće kojeg je zabio Benzema, a poslije toga je i propustio isključiti Danija Carvajala poslije krvničkog udaranja protivnika, tačnije dao mu je samo žuti karton.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Osvojen bod znači da je Athletic sezonu završio na osmom mjestu sa 51. bodom, dok je plasman u Konferencijsku ligu izborila Osasuna koja je pobijedila Gironu sa 2:1 i osvojila sedmo mjesto sa 7 bodova.

Sa druge strane Real je završi drugi sa čak deset bodova zaostatka za šampionom Barcelonom. Kraljevi su skupili 78 bodova iz 38 utakmica.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

RuthlessDyni
Vi niste normalni.
5 1
Da li je moguce da sportski portal ovako nesto objavi?
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi