Real Madrid bez četvorice prvotimaca na Etihadu

Težak posao za Kraljeve

Real Madrid bez četvorice prvotimaca na Etihadu

Ekipa Real Madrida imat će vrlo težak zadatak naredne sedmice. 

Popularni Kraljevi sljedećeg utorka gostuju kod Manchester Cityja u revanš susretu osmine finala Lige prvaka i 'ganjat' će zaostatak od 2:1 iz prvog meča sa stadiona Santiago Bernabeu.

Osim rezultatskog minusa, treneru Zinedinu Zidanu veliki problem predstavlja i činjenica da neće moći računati na četvoricu vrlo važnih igrača.

Eden Hazard je povrijeđen i njega vjerovatno neće biti na terenu do kraja sezone, a osim njega povrede imaju i Marcelo te golman Thibaut Courtois koji također neće biti spremni za Etihad. Pored toga, Zidane ne može računati ni na kapitena Sergija Ramosa koji je suspendovan zbog crvenog kartona.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ako uzmemo u obzir da se radi o četiri fudbalera koja igraju prvu postavu i koja spadaju u red najiskusnijih igrača tima, onda možemo svakako reći da je ovo veliki hendikep za Real, ali Kraljevi na Etihad bez obzira na sve sigurno neće doći s bijelom zastavicom.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi