Zidane vodio Real na 202 utakmice, a čak 178 puta je mijenjao početnu postavu

Samo 24 meča počeo je meč s istim timom

Zidane vodio Real na 202 utakmice, a čak 178 puta je mijenjao početnu postavu

Endin Čaušević

Zinedine Zidane će imati priliku da sezonu završi s trofejem jer Real Madrid ima sve u svojim rukama što se tiče borbe za titulu prvaka Španije.

Nakon što se vratio na klupu kraljevskog kluba Zidaneu ne ide baš kako je očekivao, a nakon loše prošle sezone u ovoj navijači očekuju da Real dođe barem do titule prvaka Španije jer u Ligi prvaka im ne ide baš najbolje.

Mnogi su prije pauze zbog koronavirusa govorili da bi Zidane mogao dobiti otkaz, ali sada se ta situacija malo promijenila. Francuski stručnjak je najviše na udaru što često mijenja početni sastav, a to mu ne donosi prednost kao nekada.

Marca je objavila danas da je Zidane kralj što se tiče mijenjanja početnih postava. U četiri godine koliko je trener Reala koristio je čak 48 igrača u početnim postavama.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zidane je Kraljeve s klupe predvodio na 202 utakmice, a čak 178 mečeva počeo s drugačijim početnim postavama. To znači da je u prethodne četiri godine samo na 24 utakmice Zidane izveo isti tim.

Tim koji je najviše počinjao utakmice je bio: Navas, Carvajal, Pepe, ramos, Marcelo, Casemiro, Kroos, Modrić, Bale, Ronaldo i Benzema.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi