Crna nedjelja za Real Madrid

Navodi Marce

Crna nedjelja za Real Madrid

Admin Čaušević

Ugledna Marca, list tradicionalno nakolonjen Kraljevskom klubu, piše o crnoj nedjelji za Real Madrid.

Tokom sedmice Marca je pisala o tzv. ''lažnim pojačanjima'', odnosno igračima za koje Real pokazuje interes, ali ih sigurno neće dovesti.

Marca piše da su trojica igrača okarakterisanih kao ''lažna pojačanja'' ove nedjelje pronašli nove klubove i da sigurno neće igrati u Realu.

Prvi sa liste koji je otpao je Timo Werner. Nijemac iz Chelseaja će u transferu vrijednom 35 miliona eura preći u RB Leipzig.

Nakon Wernera došao je red i na Fabiana Ruiza koji je ranije spominjan kao želja trenera Carla Ancelottija.

Ruiz kojem sljedećeg ljeta ističe ugovor sa Napolijem će karijeru nastaviti u PSG-u, barem tako tvrdi rimski list Corriere dello Sport.

U posljednje vrijeme kao novi napadač Reala se počeo spominjati i 22-godišnji Amine Gouiri koji nastupa za Nice.

Ipak, danas su sa Azurne obale stigle vijesti da niko iz Reala nije kontaktirao Nicu za eventualni transfer talentovang golgetera.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Real, koji je prošle sezone osvojio duplu krunu, je bio poprilično miran u dosadašnjem dijelu prijelaznog roka što je i očekivano s obzirom na popunjenu ekipu.

Stigla su dva zvučna pojačanja. Antonioj Rudiger je potpisao kao slobodan igrač, dok je Aurelien Tchouameni Monacu plaćen 80 miliona eura.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Pa svak je skontao da je odlazak u taj fašistički poluklub korak unazad u karijeri.
2 14
axel42
Pa šta se imaju pojačavati! Čuj mirni na tržištu! Pa ljudi imaju sila ekipu a i klupa odlična, šta će bezveze bacati pare.
9 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi