40

Komentari (40)

Adrian
@ubnt2 Zar stavrno mislis da cu se sa tobom raspravljati, ako ti idem da prostis na onu stvar samo me blokaj i vojno.
ubnt2
@Adrian Pa hebo ti veliki madrid nater, veliki lafo kradu, pa možeš prijatelju reći najmoćniji tim, jer su čisti dikatori ovog fudbalskog svijeta, šta da ti pričam o timu koji se borio za generala Franca, sve ti govori, najmoćniji a ne najveći number 1, Real prijatelju ima 95 trofeja u vitrinama, a sad ti smijem jer misliš da Barca ima nekih 30-40, hej moj prijatelju eto Barce na 91 trofeju što ih čini drugim timom najtrofenijim ali s obzirom da ih nema "ko" gurati i ne čudi me zašto je Real moćniji tim od Barcelone, vidi se što oni ne dovode nikad igrače, pa ja, ode lova na sudije...
ubnt2
Adrian
Samo ti laj seto jedno.
PapaK
Pseto te okotilo, ******cino. I nije seto, mamu ti jbem nenormalno, PSETO se kaze. Mrsh nazad u kolibu iz koje si sljeg'o na asfalt.
ubnt2
@Adrian Hajvanu slušaj time sokole, prvo hraknem te u ime a drugo naprčim ti se sekice, mamice i ostalih prisutnih na ovom svijetu...Kao broj 2, kao br.3 kažem nađeš na netu najveće pljačke Reala i sve ti se samo kaže.Čuj udario ga u prsa, dobro pregledaj jerane jel ga udario ili samo nogu približio na prsa.De nek tebe neko udari skroz u prsa, pa ćeš vidjeti kakvih gravitacionih problema imati, tačnije nećeš moć ustat.Da se je ne raspravljam sa likom koji se zove Adrian.
Adrian
Alo vamo je cast da vas neko usporeduje sa velikim, Real Madridom, ustvari najvecim klubom svijeta sa 100 trofeja u svoijm vitrinama, a za ove uvrede ne uzvracujem, ne spustam se na nivo pavijanera.
PapaK
Najkorumpiraniji klub poslije Djubrentusa = Real Madrid. Jbali ti trofeji mamu hraljavu. Pa tri od pet liga prvaka su dobili golovima if ofsajda. Kradja Di Stefana Barceloni, namjestanje rezultata u Primeri godinama. Fuj! Debilski klub.
user1620593935
Ne pisite gluposti. Sugavom Realu se gotov svake godine sudi vise penala nego barci. I realu je sudjeno ubjedljivo najvise penala u zadnjih 15 godina. A vecina njih je poklonjeno Ove sezone je jos veca razlika, realu svirano 11 , a barci 1. Ronaldo je izveo najvise penala u povijesti la lige iako je messi igrao u barci 20 godina. O cemu dalje da pricamo? U isto vrijeme protiv reala se uvijek sviralo najmanje penala.
BillyPiton
Endineeeeee sineee
ubnt
Barcelona je pod istragom inspekcije zbog uplata predsjedniku sudijske organizacije, Real nije glupaneeeeeeeeeeee...
user1620593935
Barca izgleda placala sudije da pomazu realu hahaha
Adrian
Liga Evrope večeras
YouTalkinToMe
Sinoc prvi prnal je bio uredu ali ovaj je smijesan. Ovaj cigić je još trebao dobiti žuti za simuliranje, počeo se ugledati na onu spodobu padavičara viniciusa.
Adrian
Liga Evrope je večeras, ne obaziri se previše na najveći klub svijeta.
YouTalkinToMe
Mozda i budem gledao veceras ligu evrope ali za tebe ne sumnjam da ćeš gledati jer barsa se prati i da igra u amaterskoj ligi.
ubnt2
@user1576541640 @PisiPropalo23 Bayern 2 gola iz ofsajda (2017), penal protiv Juventusa u 98' minuti (2018, tačno za prolazak dalje pri rezultatu 0-3 za Juventus), 11 penala od mogućih 15 utakmica u nastavku doigravanja LaLige 2020 go0dine, 15 golova (naučno dokazanih sa slikom ne biste vjerovali) u sezoni 2016/2017 iz OFSAJDA naravno, nije pošteno, Ramosov golu finalu LP protiv Atletica 2016 godine iz ofsajda.....Mislim treba li dalje? Moj usere sine, tebi se mati još nije oporavila kad te je porodila jer si jučer iz pelena izašao kad je u pitanju FUBAL.
Adrian
Lewandowski gol iz ofsajda ne spominješ, ne bi ni došlo do produžetaka 2017, Juventus, Benatia udarac u prsa Vazquezu šta nije jasno, dobijaju penale jer napadaju hajvanu, kao što je i Simeone rekao.
user1576541640
@ubnt2 sinee moj dovoljno je samo da kazem Chelsea 2009 i zavrsili smo..jos nemozes prezalit da vec drugu sezonu gledas evropsku ligu a ni tamo nista nemogu..poklopi se imas veceras tekmu
BillyPiton
Pratis Real vidim. Tako i treba. Umri :)
PisiPropalo23
Sta to sve ima ista sa ovim da je Barca pod istragom?
Pa ovako je svako kolo te nekada dobre i jake španske lige!Ovo ništa nije novo
Chelsea1
Caus navija za UEFALONU
YouTalkinToMe
Jok, eto navijat će za chelsi ili uefadrid.
PapaK
Malo statistike: Barcelona je ove sezone, do sada, u svim takmicenjima, dobila JEDAN penal, kojeg je fulao Lewa. I to je to. Za Real Madrid me boli lijevo jaje, ne pratim taj klub. Nerviraju me optuzbe na racun Barcelone.
PisiPropalo23
Mislim da se te optuzbe odnose na zadnjih nekoliko godina, jer sjecam se pisanja da je tad Barca ubjedljivo bila u prednosti sto se tice penala a gotovo da se nije sviralo protiv njih.
user1576541640
@PapaK haloo papak statisticar, pogledaj malo unazad ubjedljivo najviše penala dosudjeno za smrdljivi kljub sto se odaziva na barcelona (od kojih barem trecina nepravedno) a protiv mizerija.Poklopi se i pripremi za evropsku ligu veceras
user1620593935
Ne pisite gluposti. Sugavom Realu se gotov svake godine sudi vise penala nego barci. I realu je sudjeno ubjedljivo najvise penala u zadnjih 15 godina. A vecina njih je poklonjeno Ove sezone je jos veca razlika, realu svirano 11 , a barci 1. Ronaldo je izveo najvise penala u povijesti la lige iako je messi igrao u barci 20 godina. O cemu dalje da pricamo? U isto vrijeme protiv reala se uvijek sviralo najmanje penala.
Chelsea1
Nerviraju te jer je istina, uvjek su gurali UEFALONU napred!
PisiPropalo23
Ma nije valjda da glupi Čauš pise protiv Reala. Papak jedan nauci pravila pa pisi. Rodrigo pravi laznjak i tad ga zakaci igrac Elchea.. kontakt jeste mali ali ga je spleo i izgubio je Rodrigo korak/balans.. znaci prednost ide stoperu jer je zbog toga golman stigao do lopte prije Rodriga.
yugopo
Idi ba dijete umij se pa pogledaj. Ne zovu vas dzabe Penal Madrid!
user1576541640
@yugopo podoj ga sineee, svaki penal ove sezone je pravedno dosudjen, usput nemoj propustit evropsku ligu veceras sineee
mekac
Sta ga je bolan sapleo on stao liku na nogu o čemu pričaš ti, budite malo realni u ovim komentarima. Gotivis real OK ali treba biti realan nemaš ti ništa od toga niti bilo ko drugi ovdje, opustite se malo ljudi.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.