Real Madrid i Liverpool spremaju veliku razmjenu igrača
Ako je vjerovati tvrdnjama španskih medija, na pomolu je senzacionalna trampa između Real Madrida i Liverpoola.

Salah u jednom, Kroos u drugom pravcu

Real Madrid i Liverpool spremaju veliku razmjenu igrača

E. Oštraković

Ako je vjerovati tvrdnjama španskih medija, na pomolu je senzacionalna trampa između Real Madrida i Liverpoola.

Iako odnosi ova dva kluba nisu na najboljem nivou nakon finala Lige prvaka prošle godine kada su Španci osvojili titulu prvaka Evrope.

Tome je najviše doprinio duel Ramosa i Mohameda Salaha koji je morao da napusti igru nakon toga, a čini se da bi upravo Salah mogao biti u centru pažnje.

Naime mediji u Španiji plasirali su informaciju da je Real spreman da ponudi Tonija Kroosa i novac kako bi na Bernabeu doveli sjajnog Egipćanina.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Najveći problem predstavlja to što Liverpool ne ćeli da se odrekne svog najboljeg igrača, a također i to što im nije potreban još jedan vezni fudbaler, iako bi Kroos sasvim sigurno mogao da igra u startnih jedanaest bilo kojeg kluba na svijetu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rigel
Ovo je takva nebuloza od clanka. Nekome je bas dosadno pa namislja ove budalastine. Cuj zamjena salah za krosa
7 1
mer12
Ne vjerujem da bi Salah otisao u taj odvratni klub
5 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi