Navijač u kolicima pet sati putovao da vidi zvijezde Reala, sada priča o potezu Modrića

Dugo će pamtiti ovaj trenutak

Navijač u kolicima pet sati putovao da vidi zvijezde Reala, sada priča o potezu Modrića

Samir Mlaćo

Član Real Madrida i reprezentacije Hrvatske Luka Modrić poznat je kao nogometaš sa mnogo fanova širom svijeta.

Za Modrića svi imaju riječi hvale, kako saigrači, ali tako i protivnici, pa nije ni čudo što je omiljen gdje god da se pojavi. Iako je velika zvijezda, čvrsto je na zemlji i sada je to ponovo potvrdio.

Naime, Real večeras igra prvi meč osmine finala Lige prvaka, a rival je njemački Leipzig.

Veliki broj navijača u Njemačkoj dočekao je ekspediciju Reala, a jedan navijač je privukao najveću pažnju medija. Radi se o Selimu koji živi pet sati od Leipziga, a zbog bolesti je 'osuđen' na invalidska kolica.

To ga nije spriječilo da dođe ispred hotela Reala, a upoznao je trenera Reala Carla Ancelotija, dok mu je prišao i Luka Modrić.

"Ovo je veliki trenutak za mene. Upoznao sam Carla, ispunio mi se san", kazao je Selim za jedan španski medij.

Prišao mu je i Modrić i pokazao svoju veličinu.

"Nemam riječi", kratko je rekao Selim i prosto u nevjerici ispratio jednostavnost Hrvata.

Medijima je pokazao svoje fotografije sa Ancelottijem i Modrićem, a osmijeh nije mogao sakriti.

Na kraju sezone napušta Madrid

Sve više se piše o tome da će Modrić napustiti Real na kraju sezone. Povezuje se sjajni Hrvat sa velikim brojem klubova, što i nije čudo. Iako u poznim godinama, Hrvat još uvijek može da bira.

Nedavno je portal Todofichajes je objavio i vijest da će Modrić karijeru prema svemu sudeći nastaviti u Inter Miamiju gdje bi djelio svlačionicu s Leom Messijem.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Navodno je David Beckham do sada nekoliko puta oprobao svoju sreću, a vjeruje da će pokušaj na ljeto biti uspješan i da će uspjeti pridobiti Hrvata.

Modrić je u nekoliko navrata istakao da bi volio ostati u Realu i okončati svoju karijeru u Kraljevskom klubu, međutim ta želja mu neće biti ispunjena.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi