Real će zažaliti zbog "provokativne" objave: Stigao je originalan odgovor i "spustio" ih na zemlju

Kontali su da se opet pohvale

Real će zažaliti zbog "provokativne" objave: Stigao je originalan odgovor i "spustio" ih na zemlju

Haris Zilić

Liga prvaka pamti neke od najvećih pobjeda u svojoj historiji. Utakmica koja je na neki način i obilježila jedan dio najelitinijeg klupskog takmičenja u fudbalu je meč Real Madrida i Malmea.

Real je u tom susretu razmontirao švedske prvake rezultatom 8:0.

Utakmica je odigrana 2015. godine, a Real se prisjetio pomenute utakmice na društvenim mrežama i podijelio golove sa iste.

U objavi su označili Malme i vrlo brzo je stigla reakcija švedskog kluba.

Malme je jednom objavom ujedno i pitanjem na neki način prozvao Real i odmah su stigli pozitivni komentari.

"Hvala na objavi i označavanju. Kako ide u Super ligi?", stoji u objavi Malmea.

Oglasi

Naravno, švedska ekipa se rado ne sjeća te utakmice, pa su Realu odgovorili na jedan originalan način.

Znamo da vodeći evropski klubovi među kojima su Juventus, Real Madrid, Barcelona, žele formiranje novog takmičenja UEFA Superlige, koja bi zamijenila Ligu prvaka, ali daleko je to od realizacije.

Lige petica (Engleska, Njemačka, Španija, Italija, Francuska), imali bi po četiri predstavnika, a tri mjesta bi bila za timove koje kroz lige ne obezbijede plasman, a imaju značajan historijat.

Ideja o Superligi u Evropi nije zaživjela, ali će zaživjeti u Aziji nako što je AFC odlučila da formira posebno takmičenje za elitne klubove iz osam zemalja.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Takmičenje će se igrati paralalno za Azijskom Ligom prvaka, a učestvovat će timovi iz malog broja nacija koje su označene kao najnaprednije i najvažnije.

Prema izvještajima azijskih medija radi se o timovima iz Saudijske Arabije, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Katara, Uzbekistana, Australijen, Kine, Južne Koreje i Japana.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

burazengija
Hahahahaha kakav naslov, bravo novinar xD
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi