Ancelotti će iduće sezone upravljati svemirskim brodom: Ovako bi mogao izgledati sastav Real Madrida

Florentino Perez sprema velike stvari za ljetni prelazni rok

Ancelotti će iduće sezone upravljati svemirskim brodom: Ovako bi mogao izgledati sastav Real Madrida

Endin Čaušević

Španski mediji već danima uveliko pišu da Florentino Perez na ljeto sprema spektakularan prelazni rok i da će u Real Madrid dovesti nekoliko zvučnih pojačanja, a već se i zna kako bi mogao izgledati potencijalni sastav kraljevskog kluba iduće sezone.

Sigurno je da nas na ljeto očekuje itekako uzbudljiv prelazni rok i kako stvari stoje u centru pažnje će biti Real Madrid jer se na stadionu Santiago Bernabeu spremaju velike stvari.

Naravno, u centru pažnje nalazi se Kylian Mbappe koji bi prema posljednjim informacijama trebao na kraju sezone napustiti PSG po isteku ugovora i potpisati upravo za kraljevski klub s kojim je navodno sve dogovorio.

Dovođenje Mbappea za Pereza postao je jedini cilj već nekoliko godina i predsjednik Kraljeva to konačno želi da ostvari na kraju ove sezone.

Međutim, jasno je da Mbappe ne bi bio jedino pojačanje jer se još nekoliko igrača povezuje s Real Madridom.

Oglasi

Također, još uvijek nije jasno šta će biti s Lukom Modrićem i Tonijem Kroosom kojima ističu ugovori na kraju sezone. Kroos je čini se bliži ostanku na Bernabeuu od nezadovoljnog Modrića kojem se ove sezone prepolovila minutaža.

Pored svih tih špekulacija koje kruže oko Real Madrida prethodnih sedmica pojavio se i potencijalni sastav u kojem bi mogli gledati kraljevski klub u narednoj sezoni.

Uz Mbappea s Realom se uveliko povezuje i Alphonso Davies iz Bayerna koji navodno želi da ide u klub iz Madrida, te kako stvari stoje na ljeto je taj transfer itekako moguć.

Ukoliko se sve to ostvari Real Madrid bi naredne sezone mogao igrati u sastavu: Courtois, Carvajal, Rudiger, Alaba, Davies, Camavinga, Tchouameni, Valverde, Bellingham, Vinicius Junior i Mbappe.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Na klupi bi Carlo Ancelotti imao također strašne igrače, a to su Rodrygo, Brahim Diaz, Kroos, Modrić, Mendy, Militao i rezervni golman Lunin.

Također, pojavile su se špekulacije i da bi Erling Haaland mogao doći u Real Madrid ovog ljeta, ali to je čini se trenutno nemoguća misija jer Manchester City ne želi da pusti svog najbolje igrača tako lako.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi