AS izabrao najgori tim u historiji Reala, u njemu i Elvir Baljić

Igrači koji se nisu proslavili u Realu

AS izabrao najgori tim u historiji Reala, u njemu i Elvir Baljić

Edmir Škorić

Ugledni AS sastavio je "najgorih 11" u dugoj i bogatoj historiji madridskog Reala.

Slavni klub kao što je Real decenijama je kupovao velike igrače, dovodio neka najskuplja pojačanja, no često su se u Madridu kajali. Bilo je tu, naravno, nepotrebnih kupovina, a neki igrači jednostavno nisu uspjeli da se dokažu u dresu kraljevskog kluba.

Drugi opet, nisu imali ni sreće, neki su prerano otišli, a AS je sada sastavio popis od 11 najgorih u historiji kluba.

Na ovoj nimalo popularnoj listi nalazi se i nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Elvir Baljić. Sarajlija je imao izuzetne nastupe u Fenerbahčeu, pa je za 15 miliona eura kao veliko pojačanje stigao u Madrid.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Na kraju je odigrao samo 11 utakmica i postigao jedan gol, pa je išao na posudbu u Fener, pa zatim u Rayo Vallecano kod Elvira Bolića, zatim je preošao Galatu, još neke turske klubove... Kasnije je bio pomoćnik u bh. reprezentaciji, a u BiH je vodio Tuzla City.

Albano Bizzarri, golman, također je u najgorem timu Real Madrida, zatim Predrag Spasić, Carlos Diogo, Jonathan Woodgate, Fabio Coentrao, Thomas Gravesen, Pablo Garcia, Julien Faubert, Antonio Cassano i Royston Drenthe.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hele
Ali zato zna pjevati ;)
11 0
Uskor ce na listi najgorih 11 igraca Reala biti dodat i Jovic.
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi