Pojavio se novi snimak: Benzema i Mendy ismijavali Viniciusa, a onda s njim pričali o taktici

Skandal u kraljevskom klubu

Pojavio se novi snimak: Benzema i Mendy ismijavali Viniciusa, a onda s njim pričali o taktici

Endin Čaušević

Karim Benzema našao se u centru skandala nakon što se pojavio video na kojem ogovara svog saigrača Viniciusa Juniora.

Naime, Real Madrid je u utorak gostovao kod Borussije Monchengladbach, a na poluvremenu u tunelu kamere su snimile zanimljiv trenutak. Benzema je Mendyju govorio da više ne dodaje loptu Viniciusu jer on "igra protiv njih".

"Radi šta hoće. Brate, igraj na mene. Majke mi, on igra protiv nas", kazao je Benzema Mendyju kao što se moglo vidjeti na snimku.

Benzema je svoje namjere ispunio u nastavku meča jer niti jednom nije dodao loptu Brazilcu. No, španski mediji uspjeli su da dođu do novog snimka na kojem se čuje nastavak razgovora Benzeme i Mendyja.

"Sve što on radi nema nikakvog smisla" rekao je Benzema, a Mendy je dodao: "On ne postoji".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

No, njihovo bezobrazno ponašanje se nije na tome završilo. Kada su se vratili na teren Vinicius im je prišao, a oni su s njim zajedno dogovarali taktiku za nastavak utakmice.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SeoRusilac
Benzema ****o od čovjeka nije čudo što su ga nogirali iz reprezentacije
9 1
BlueBoys
Xaxaxaxa....
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi