18

Komentari (18)

PeppermintSA
Srećom nisu zaboravili Predraga Spasića, jednu od najvećih ubleha jugoslovenskog fudbala. Njegov prelazak u Real bi bio kao da je Semir Kerla prešao u Fergusonov Manchester United.
Darkwood
Hahah Spahic i dan danas nekontam kako je ona mazga mogla u realu završiti, hahhahahh. Za njega sam skoro bio i zaboravio.
Darkwood
Zgembic
Jarane u to vrijeme Osimu u rap. trebao jedan bez mozga, borben i snazan koji puno ne prica nego samo radi... to ga je i prodalo. Ne samo njega nego i Brnovica.
user1603303812
Najveca ubleha među fudbalerima a još veca ubleha kao trener o stručnim komentarima da ne pričamo????
user1597849779
Gdje je Jovic?
nedoni46
sto koentrao? covjek je bio vjecita zamjena marselu koji je 5+ godina bio najbolji lijevi bek... a kad dobije sansu iskoristio bi je max, npr real bajern 1-0 i 0-4
zizu82
Ne kontam što Gravesen al´ hajd.Ja bih recimo,dodao i Huntelara,Ovena,Danila.....
Mele
Kaka, Robinjo. placeni vrlo skupo. z Hazarda da ne pricamo..Jovic itd..
Damir
Hazard odigrao jednu sezonu
Zaštita Identiteta
Nije najgori tim, već tim najvećih flopova koji su il (pre)skupo plaćeni il bili wonderkind koji nije opravdao očekivanja. U trenutnom rosteru imaju lošijih igrača od ovih sa liste...
burazengija
Koji jos uvijek imaju vremena za dokazivanje ...Po meni Jovic je kompletan napadac ali nema konstantnost igranja ne mozes igrati jednu utakmicu 50 min,pa druga 15 pa onda nikako ne igras pa opet 15..Daj mu 5 utakmica 90 minuta ne uradi nista lagano klupa i prodaji ga..
Zaštita Identiteta
Ma da, na Jovića mislim.. meni je on za Bundeslige, da bude najbolji igrač u nekom srednje rangiranom klubu tamo... u Realu ne vidim da ima trunke autoriteta, da se nameće, da se gura... to ti je onaj tip špica koji igra oko peterca, al evo sad lik nit stvara sebi prilike, nit mu vjeruju dovoljno da mu ih oni stvaraju. A kad daš 60 miliona eura za nekog najmanje što očekuješ je da grize.
Fk1921
Jos bih dodao da je i najgori trener u istoriji PL
Twista
Ali zato su Hazarda uredno izostavili!
Uskor ce na listi najgorih 11 igraca Reala biti dodat i Jovic.
Hele
Ali zato zna pjevati ;)
Juve88
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.