Dvojica su kandidata za nasljednika Zinedinea Zidanea
Foto - EPA

Real bira između njih

Dvojica su kandidata za nasljednika Zinedinea Zidanea

Midhat Šljivak

Rukovodstvo Real Madrida ima dvojicu kandidata za mjesto trenera ako Zinedine Zidane odluči da napusti klub na kraju sezone.

Zidane se povezuje sa poslom selektora reprezentacije Francuske, ali i sa Juventusom, pa se uveliko priča o njegovom odlasku iz Reala.

Španski list AS donio je danas imena dvojice kandidata za njegovog nasljednika u Madridu i to su itekako poznata imena.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Potencijalni kandidati za klupu Kraljeva su aktuelni njemački selektor Joachim Low koji je odlučio da nakon 15 godina ode sa mjesta selektora, te legenda Reala i trener B tima Raul Gonzalez.

Vrlo je moguće da će jedan od njih naslijediti Zidanea na klupi madridskog velikana, ali ostaje nam da vidimo hoće li se njegov odlazak zaista i desiti.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mahatma.Barbie
Prije par sedmica Perez je javno rekao da će Zidane voditi klub naredne sezone. I da će imati veći budžet za transfere, ove godine su predsjednički izbori u Realu. Jedino da Real izgubi sve utakmice do kraja ove sezone, pa onda čovjek odluči sam da ode.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi