Real Madrid odbio ponudu za Lucasa Vazqueza

Želi ga Roma

Real Madrid odbio ponudu za Lucasa Vazqueza

Endin Čaušević

Fudbaler Real Madrida, Lucas Vazquez, mogao bi napustiti Santiago Bernabeu ovog ljeta.

Lucas nije pretjerano zadovoljan minutažom koju ima u kraljevskom klubu, pa je priznao da postoji mogućnost da napusti Real. Interes za ovog 26-godišnjeg fudbalera pokazalo je nekolik klubova, no najviše je "zagrizla" Roma koja je poslala ponudu.

Rimljani su kontaktirali Real Madrid, te su im poručili da su spremni da plate 30 miliona eura za ovog fudbalera. Međutim, ova ponuda nije zadovoljila čelnike Kraljeva koji su obavijestili Romu da je njihova ponuda odbijena.

Navodno, Roma želi da nađe rezervno rješenje ukoliko propadne transfer Riyada Mahreza iz Leicestera. Lucas je fudbaler kojeg je Monchi pokušao dovesti u Sveillu, no ni tada nije imao uspjeha.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi