Real Madrid predstavio nove dresove, gostujući je ponovo cijeli u roze boji

Vizuelne promjene

Real Madrid predstavio nove dresove, gostujući je ponovo cijeli u roze boji

E. Škorić

Pink boja opet ima važnu ulogu u Real Madridu.

Real Madrid je danas predstavio nove dresove u kojima će igrati od naredne sezone. Domaći dres ostaje bijeli, a gostujući je u roze izdanju, kao i u sezoni 2014/15.

Adias potpisuje nove izglede Realovih dresova. U klubu su uvjereni da su ponovo "uboli" i da će navijači biti impresionirani, a da će prodaja istih uveliko da poraste.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Roze boje ima i na domaćim dresovima, a promijenjena je i kragna, koja je sada na "V". Inače, u ovim dresovima Real će pokušati da odbrani titulu prvaka u Španiji.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

EmirTM87
E jest ovaj svijet u qrac otisao: muskarci hodaju u uskim pantalonicama, nosaju roze majice i patike..U fudbalu toliko ekipa uvodi jednu garnituru rozih dresova, fudbaleri nosaju roze kopacke...Pa korono ako postojis pobij nas sve
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi