Određena cijena za Icardija: Bolji napadač za ove pare se ne može dovesti

Napušta Inter

Određena cijena za Icardija: Bolji napadač za ove pare se ne može dovesti

Admin Čaušević

Budućnost Maura Icardija nije u Interu, barem tako tvrde pojedini inostrani mediji. Silna dešavanja proteklih sedmica su doveli do toga da je postao i "persona non grata" među navijačima Nerazzurra. 

Inter će Icardija morati prodati za mnogo manje novca nego što je planirao. Madridska Marca piše kako će Argentinac milanski klub napustiti za cifru od 50-ak miliona eura.

Za njegove usluge je posebice zainteresovan Real Madrid koji će tokom ljeta značajno osvježiti igrački kadar.

Inače, Icardi se nakon više od mjesec pauze sredinom sedmice vratio u ekipu Intera i odmah je uspio postići gol. Zabio je u visokom trijumu nad Genoom(0:4).

Potražite više informacija na temu Serie A:

Curva Nord svakodnevno izdaje saopštenja protiv Icardija, međutim klupsko rukovodstvo ne obraća pažnju na glas svojih navijača. Uvidjevši da je "vrag odnio šalu" pa je plasman u Ligu prvaka doveden u pitanje Icardi je vraćen u tim. 

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi