Meč tek što se završio, Griezmann uzima mobitel u ruke i vadi posljednji živac 'realovcima'
Francuz provocira navijače Real Madrida

Francuz je provokator

Meč tek što se završio, Griezmann uzima mobitel u ruke i vadi posljednji živac 'realovcima'

Midhat Šljivak

Atletico Madrid je večeras u 93. minuti meča pogotkom Marcosa Llorentea došao do boda u derbiju protiv gradskog rivala Reala. Nakon ovakve završnice meča igrači Jorgandžija se naslađuju, a odmah je mobitel u ruke uzeo Antoine Griezmann.

Real Madrid su sekunde dijelile od nova tri boda u prvenstvu Španije. Kraljevi su od 20. minute vodili pogotkom Brahima Diaza, ali na kraju je Marcos Llorente u 93. minuti postigao gol za bod Atletica.

Naslađuju se igrači Atletica nakon ovakve završnice. Antoine Griezmann je odmah uzeo mobitel u ruke i na mreži X je ostavio kratku i jasnu poruku sa osmijehom.

Griezmann je na ovaj način odlučio isprovocirati navijače najvećeg rivala. U tome je i uspio jer su mu odmah stigli brojni odgovori.

Oglasi

U komentarima navijači kraljevskog tima postavljaju sve loše trenutke koje je francuski fudbaler imao u duelima protiv Reala, no to njemu večeras nije bitno i on je ipak taj koji se zadnji smije.

Sigurno je međutim da navijači Kraljeva neće zaboraviti ovu provokaciju Antoinea Griezmanna. Naredni dolazak na Santiago Bernabeu sigurno će biti teži nego što bi to inače bio.

Griezmann je večeras odigrao kompletan meč, nije napravio previše u fazi napada, pa je ostao na 11 pogodaka i šest asistencija u ovoj sezoni.

Atletico je trenutno na četvrtoj poziciji La Lige s 48 bodova, a njihov gradski rival predvodi tabelu s 10 bodova više.

Do kraja će sasvim sigurno biti veoma zanimljivo. Pored Reala kandidati za titulu su svakako Girona, Barcelona, ali i Atletico. Deset bodova nije nedostižna razlika.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ipak, bit će potrebno čudo da Diego Simeone odvede svoj tim do nove titule jer će se ostatak sezone morati odigrati perfektno.

Naravno, Real Madrid je apsolutno glavni favorit za naslov i vidjet ćemo hoće li do njega na kraju i doći.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

sick_boy
Wow jest lood... Ovi kad osvoje ligu pa okace pehar... ??
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti