Luisa Enriquea pitali da li zna šta je Mbappe odlučio, jedna rečenica bila dovoljna za odgovor

Hoće li ostati u PSG-u?

Luisa Enriquea pitali da li zna šta je Mbappe odlučio, jedna rečenica bila dovoljna za odgovor

E. Čaušević

Real Madrid jutros je objavom na društvenim mrežama izazvao dosta pažnje jer mnogi vjeruju da su Kraljevi najavili na taj način dolazak Kyliana Mbappea. O tome je pričao danas i Luis Enrique koji je priznao da o Mbappeovoj odluci ne zna ništa.

Real Madrid je objavio video sa sutrašnjim datumom i jasno je da spremaju neku objavu, a mnogi su pomislili da to znači potvrda dolaska Kyliana Mbappea.

Mbappe s PSG-om ima ugovor do kraja sezone i od početka godine ima pravo da pregovara s ostalim klubovima.

Odavno se zna da je Mbappe velika želja kraljevskog kluba i da Florentino Perez čini sve kako bi Francuza doveo na stadion Santiago Bernabeu.

Jutrošnja objava Real Madrida još uvijek nije nikome jasna jer se klub nije naknadno više oglašavao, a da li to znači dolazak Mbappea saznat će se sutra.

Oglasi

Međutim, ovo je očekivano izazvalo paniku u PSG-u jer se i u francuskom klubu pitaju da li je Mbappe već donio odluku oko nastavka karijere i odlaska u Real Madrid.

To pitanje dobio je na današnjoj press konferenciji i trener ovog tima Luis Enrique kojeg su novinari pitali da li je razgovarao s Mbappeom, te da li zna da li će francuski reprezentativac i naredne sezone igrati za PSG.

"Kylian? Ne, nije mi rekao ništa još uvijek oko toga gdje će igrati iduće sezone i hoće li napustiti PSG", jasno je poručio Enrique.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Mbappe je i prije dvije godine bio u istoj situaciji. Imao je ugovor do kraja sezone i dogovor da pređe u Real Madrid, ali je potom na šokantan način odlučio da se predomisli i s Parižanima produži ugovor.

No, ovaj put Perez želi da Mbappe potpiše predugovor zbog kojeg više neće moći na takav način da reaguje, a da li će predsjednik Real Madrida uspjeti u tome ostaje nam da vidimo.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi