Real Madrid izdao saopštenje - Tema je Kylian Mbappe!
Foto - EPA

Odbačeni svi navodi

Real Madrid izdao saopštenje - Tema je Kylian Mbappe!

Midhat Šljivak

Madridski Real danas je zvaničnim saopštenjem završio svu priču oko potencijalnog angažmana Kyliana Mbappa. Kraljevi su potvrdili da ne pregovaraju s fudbalerom PSG-a.

Real Madrid odlučio je danas reagovati na medijske natpise kako je Kylian Mbappe u pregovorima s kraljevskim klubom. Iz redova kraljevskog kluba odbacili su takve navode i tvrde da nikakvi pregovori s igračem PSG-a nisu u toku.

"Tragom informacija iz medija o pregovorima između Kyliana Mbappea i našeg kluba, Real Madrid kategorički odbacije takve navode. Nikakvi pregovori nisu održani s igračem koji je pod ugovorom s PSG-om", saopštili su iz Madrida.

Tako je kraljevski klub barem nakratko završio sve priče o pregovorima francuskim reprezentativcem koji se odavno povezuje s dolaskom u Madrid.

Oglasi

Mbappe je bio velika želja predsjednika Reala Florentina Pereza. Na tome mediji, posebno španski i temlje priče o dolasku Mbappea.

Slične priče dešavale su se i prethodnih godina. Međutim, brzonogi napadač je uvijek produžavao saradnju s PSG-om i vidjet ćemo hoće li to biti slučaj i ovog puta.

Sjajni napadač je ugovorom sa francuskim šampionom vezan do ljeta naredne godine uz opciju produžetka saradnje za još jednu sezonu. Ona će vjerovatno biti aktivirana tokom sezone kako Mbappe ne bi otišao besplatno, što je dogovor između dvije strane nakon silnih sukoba u kojima su bili.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kylian Mbappe je u dresu PSG-a u prethodnih šest i po godina odigrao 273 utakmice i ima nevjerovatan učinak od 224 gola i 99 asistencija.

Prethodno je nosio dres Monaca, a Parižani su ga platili 180 miliona eura, što je druga najveća cifra svih vremena nakon Neymara za kojeg su Barceloni dali 222 miliona eura.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Marro
Kako sad ne pa Čauševiić je pisao maloprije da je Modrić očajan da desetka ide Kilianu
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi