Valverde šapnuo Brazilcu s kim da proslavi gol, a onda je kamera snimila šta je Rodrygo uradio

Potez za svaku pohvalu

Valverde šapnuo Brazilcu s kim da proslavi gol, a onda je kamera snimila šta je Rodrygo uradio

Endin Čaušević

Real Madrid je u nedjelju na svom terenu pobijedio Athletic Bilbao sa 2:0, a junak je bio Rodrygo koji je postigao oba gola. Brazilac se našao u centru pažnje i tokom slavlja prvog pogotka nakon što mu je Federico Valverde šapnuo na uho s kim taj gol treba proslaviti.

Kraljevski klub je pred svojim navijačima uspio da dođe do nova tri boda i nastavi put ka tituli prvaka Španije kojoj je ovaj tim sve bliže.

Izabranici Carla Ancelottija su bez puno muke uspjeli da pobijede Athletic Bilbao sa 2:0 na krilima brazilskog reprezentativca Rodryga koji je postigao oba gola i pokazao svoj neosporni kvalitet.

Upravo je Rodrygo bio u centru pažnje kada je u osmoj minuti postigao pogodak za 1:0 jer mu je tokom slavlja prišao Fede Valverde koji je prvo čestitao saigraču na golu, a potom mu i nešto šapnuo na uho.

Mnogima nije bilo jasno šta je to Valverde rekao Rodrygu, no kada je krenuo prema klupi Real Madrida stvari su se same kazale.

Naime, Valverde je rekao Rodrygu da ode do klupe kraljevskog kluba što je Brazilac i uradio, te je proslavio svoj pogodak s fiziotarapeutom ovog tima Jaimeom Salomom.

Oglasi

U početku nije bilo jasno zašto je Rodrygo izabrao upravo Salomea za proslavu prvog, ali i drugog gola, no nakon utakmice španski mediji su otkrili tužan razlog takvog poteza.

Fiziotarapeut Real Madrida prolazi kroz težak period svog života jer je nedavno ostao bez svoje majke koja je preminula, a igrači kraljevskog kluba su na ovaj način odlučili da mu pruže podršku.

Valverde je bio taj koji je smatrao da tim treba golove posvetiti upravo Salomeu i njegovoj majci što je Rodrygo na kraju i uradio, a takav potez fiziotarapeut Real Madrida sigurno će dugo pamtiti i cijeniti.

Šta se dešavalo nakon što je Rodrygo u osmoj minuti postigao pogodak za 1:0 možete POGLEDATI OVDJE.

Oglasi

Inače, za Rodryga su ovo bili itekako važni golovi jer je pokazao svoj kvalitet nakon što su sve glasnije špekulacije da bi upravo njega Real Madrid mogao prodati na kraju ove sezone ako dovedu Kyliana Mbappea.

Brazilac je nakon utakmice govorio o dolasku francuskog reprezentativca i bio je maksimalno iskren.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Još ne znam da li Mbappe dolazi. Mislim da je blizu jer svi to govore i vjerujem ti, ali ni ja ne znam šta se dešava. Ma ne znam, mnogo nas je. Vidjet ćemo šta će trener odlučiti", rekao je Rodrygo nakon meča.

Inače, ovaj 23-godišnji Brazilac ima ugovor do ljeta 2028. godine koji je produžio prije tek nekoliko mjeseci. Da li će na ljeto biti primoran da potraži novi klub ili će ga Real zadržati i pored dolaska Mbappea ostaje nam da vidimo.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

jolinecrimson
Supruga je kupila kapsule koji su promijenili naš sеks, sada isti kao i prije vjenčanja: dugačak, strastven, S kamenom еrеkcijom i osjećam se kao pastuh, a supruga želi još i još. Savjetujem svima da isprobaju ove kapsule, moja supruga je kupila ovdje:----> do.my/bkmaca
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi