Ancelotti iznenadio apsolutno sve - Izveo je potpuno neočekivan sastav!
Trener Real Madrida napravio ogromne promjene (Foto: EPA)

Na meču u San Sebastianu

Ancelotti iznenadio apsolutno sve - Izveo je potpuno neočekivan sastav!

Midhat Šljivak

Trener Real Madrida Carlo Ancelotti iznenadio je apsolutno sve večerašnjim sastavom za meč protiv Real Sociedada koji se igra od 21 sat u San Sebastianu.

Real Madrid u utorak igra meč polufinala Lige prvaka protiv minhenskog Bayerna, a kako je titula prvaka Španije realno gledajući već osigurana, Carlo Ancelotti se odlučio na velike promjene u sastavu za meč sa Real Sociedadom.

Tako ćemo od prve minute gledati dosta igrača koji ove sezone nisu tako često bili u početnom sastavu, pa ćemo na terenu gledati Ardu Gulera, Danija Ceballosa, Kepu Arrizabalagu...

Ancelotti se odlučio za ovaj sastav u San Sebastianu: Kepa, Garcia, Nacho, Militao, Carvajal, Tchouameni, Ceballos, Modrić, Guler, Brahim, Joselu.

Zbog bolesti u San Sebastianu nema Rodryga, povrijeđen je i Ferland Mendy, a na klupi su ostali standarni igrači poptu Viniciusa, Valverdea, Lunina, Belinghama, Rudigera, Kroosa...

Devet od 11 startera završili su dakle na klupi i od prve minute na terenu su samo Tchouameni i Carvajal.

Oglasi

Očigledno je Carlo Ancelotti odlučio odmoriti najjače snage za meč polufinala Lige prvaka s Bayernom koji se igra u utorak i ovakav sastav ćemo teško gledati u narednim akcijama.

Real Sociedad će nastupiti s najjačim snagama, a od prve minute na teren će istrčati: Remiro, Odriozola, Zbeldia, Le Normand, Galan, Turrientes, Zubimendi, Merino, Barrentexea, Kubo, Oyarzabal.

Real Madrid je trenutno na vrhu prvenstvene tabele. Šest utakmica prije kraja sezone imaju 81 bod, 11 više od prvog pratitelja i najvećeg rivala Barcelone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Real Sociedad se bori za izlazak na evropsku scenu. Za sada su u jako dobroj poziciji, nalaze se na šestoj poziciji s 51 osvojenim bodom.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1713710627
bayern što se veselio , veselio se hahahaha
0 0
user1713710627
Pripremite dobro meze , piće da vam ne bude dosadno polufinale jer na terenu će biti samo Real Madrid najveći klub na planeti
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti