Skandal s maloljetnicom i snimkom iz kreveta potresa Madrid: Uhapšena trojica igrača Reala!
Foto - Reuters / AFP

Jutros uhapšeni

Skandal s maloljetnicom i snimkom iz kreveta potresa Madrid: Uhapšena trojica igrača Reala!

Midhat Šljivak

Veliki skandal trese Real Madrid. Trojica fudbalera kraljevskog kluba uhapšena su zbog snimka iz kreveta s maloljetnicom kojeg su kasnije dijelili s ostatkom ekipe. Prema informacijama radi se o igračima rezervnog tima.

Trojica fudbalera madridskog Reala, prema tvrdnjama El Confidenciala, uhapšena su danas zbog dijeljenja snimka s maloljetnicom.

Neimenovani igrači Kraljeva danas su privedeni u policijsku stanicu. Optuženi su za snimanje seksualnog čina s maloljetnicom i dijeljenje s ostalim igračima.

El Confidencial tvrdi da se radi o igračima rezervnog tima i da je slučaj policiji prijavila majka maloljetne djevojke.

Oglasi

U njenoj prijavi se navodi da je jedan od fudbalera snimao seksualni čin njene kćerke i zatim ga je podijelio s ostatkom ekipe. Sve se dešavalo na Kanarskim Ostrvima.

Osumnjičeni su uhapšeni ovog jutra. Nalaze se u prostorijama policije i vjerovatno će tamo ostati tokom istrage.

Istraga će u narednom periodu utvrditi sve detalje ovog slučaja i vidjet ćemo hoće li uskoro imena fudbalera dospjeti u javnost.

Ovim potezom fudbaleri su definitivno napravili sebi veliki problem i pitanje je hoće li nastaviti karijeru u slučaju da budu proglašeni krivim.

Očekuje se i reakcija kluba. Pretpostavlja se da bi fudbaleri mogli dobiti otkaze i sigurno je da će se Real distancirati od njih.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Više informacija u ovom slučaju bit će poznato u narednim danima.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti