39

Komentari (39)

Sanska_Prangija
Ne volim real, ali svak ko je igrao fudbal zna da je sudija pojeo veliko gowno, jer u fudbalu postoji zadnji napad i taj je jedan od najveci klasika fudbala
znalac001
Pregledaj snimak kraj je sviran u trenutku kad je lepta isla prema golu
Chelsea1
U cemu je Problem, istekla sudijska nadoknada i covjek svirao kraj, mozda je ipak trebao da pusti Real Madrid ovo ono da pobjedi? I onako im je pustio minutu vise, mirni budite **** vas elvedin sakic.
user1676126575
znalac001
Nema problema na kraju ce real bit prvak i opet ce sw nac blentovina koja ce rec pomogo vam sudija
Chelsea1
Otac ti je konj
Chelsea1
Svakako ce biti prvaci kad im je jedna Girona jedini konkurent u ligi
E.Car
Bilo je ovakvih situacija u prošlosti, mislim cak i na SP poslije kornera tj kod centarsuta iz kornera sudija svira kraj. I mislim da je poslije toga uvedeno pravilo da se dozvoli korner jer su ljudi postigli pogodak a sudija ga poništio i bio u pravu. Od tad je pravilo da se dozvoli korner i ako lopta izađe iz 16 ima pravo da svira kraj jer inače tako može da se oduži utakmica i previše. Inače igrači su izgubili poštovanje prema sudijama, za što su i sudije dosta krive, pa se bune bez potrebe poslije nekih odluka pogotovo u Turskoj i onda to ode u pogrešnom smijeru.
user1620593935
Najjace je kada se navijaci Reala zale na sudije, a nema kluba kojeg nisu pokrali ? A ovdje je sudija svirao kraj prije centaršuta. Isto ovako je svirao kraj poluvremena kada su igraci Valencie bili pred golom Reala. Inace, ovaj sudac je poznat vec dugi niz godina po odlukama u korist Reala... Sjetite se samo onog penala na Arauju koji nije svirao Barci protiv Reala ove sezone. i tada je svirao kraj poluvremena da se VAR ne gleda. Nece on ostetiti Real... Nikada....
NodzeRM
Suti i poklopi se.. sta rec za vas ciganijo ni stida ni obraza.. svaki k u r a c vam smeta Real dobio ili izgubio.. isti ***** opet cete kmecati. Oj ciganijo i Bogu si teska!..
user1676126575
user1620593935
Najjace je kada se navijaci Reala zale na sudije, a nema kluba kojeg nisu pokrali ? A ovdje je sudija svirao kraj prije centaršuta. Isto ovako je svirao kraj poluvremena kada su igraci Valencie bili pred golom Reala. Inace, ovaj sudac je poznat vec dugi niz godina po odlukama u korist Reala... Sjetite se samo onog penala na Arauju koji nije svirao Barci protiv Reala ove sezone. Frajer je svirao kraj poluvremena samo da se VAR ne gleda. Nece on ostetiti Real... Nikad....
CAGE55
Jesil ti glup ili? Pa taj isti sudija je svirao 3 penala za Valenciju u jednoj utakmici protiv Reala,aj nemoj pisati gluposti svega ti..
CAGE55
I samo jos da dodam Amire Cosicu mater ti ****m,hvala lijepo dovidenja,barem sad znam ko je iza tih brojeva.Najveci retard ikad.
user1620593935
Ocito su bila cista cim ih je on sudio protiv reala
CAGE55
Ajde Amire ne seri,ostavi se komentarisanja na svakoj ****noj stranici,ne ide ti..Samo se vidi da mrzis Real,a pogotovo da mrzis Ronalda,a volis Messija i pises samo ono sto tebi godi..
user1620593935
Inace ovaj lik je davao crvene messiju, suarezu, neymaru i lewi
znalac001
Sviro je kraj kad je lopta isla prema golu
PitBull1921
Vinicius đubre nad đubradima...
user1615040743
Hahahahahahahaha
user1677022539
Barca prica o losim sudackim odlukama sve vrijeme. Nek malo vide kako je nama ovi iz manekeni iz Madrida
user1709409652
Sta ti je ovo to nije sudia nego glupia
user1659566597
Kako je njemu palo na pamet da svira kraj
Almir5556
Ofirniji od Peljte hahahah
user1678173236
Ostrakovicu ****m ti dijette
user1676235346
Manzano nece dugo sudit njemu sljedi otkaz lagano to bi bilo najpametnije
BosanskaSvedska
Ovdje nesto smrdi na Vicu!
zalicanin
Ovo nema ni u Banja Luci!
amadeus21
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAAHAHHAHAHAHAHAAHAHAHAHAH
xeRed
Ne kakite previse, fasovati cete hemeroide. Kraj je sviran prije upucivanja centarsuta. Sto sve mora biti senzacija i presedan...
user1684310254
Ajde debilu pogledaj dobro snimak
user1690451104
Pogledaj ti snimak i pojacaj zvuk,prije upucivanja centarsuta sviran kraj
xeRed
Blago onom sto te odgojio fino pa da vrijedjas u startu. Prespavaj pa hladne glave poslusaj kad se cuje zvizduk u zadnjoj akciji.
atomskimrav
U trenutku nekog napada ili potencijalno opasnog napada sto je ovdje bio slucaj, saceka se ishod akcije. Moze se desiti i da golman uhvati loptu, neko ispica loptu... bezbroj scenarija, ali svirati kraj pa Gigovic je za ovog profi.
xeRed
Radi iste stvari su se bunili igraci Valensije na kraju prvog poluvremena. Logika bi bila pustiti da lopta napusti opasnu zonu pa svirati kraj poluvremena/utakmice, ali kriterij je bio isti veceras za obe ekipe. Komentar na smecarskom portalu sam ostavio samo iz razloga sto smecari hoce, radi senzacionalizma, da npisu nesto sta se nije desilo (nije sviran kraj nakon upucivanja centarsuta).
E.Car
Mislim da je sudija u pravu, kraj je svirao poslije izvedenog kornera kad je lopta izašla iz 16 jer je bila vec 9. minuta produžetka a trebalo igrati 7. Po logici da je potencijalno opasan napad onda se ne bi svirao kraj nikad dok ne daš pogodak ili ti ne oduzmu loptu!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti