Ovom rezultatu se najviše raduju navijači Barcelone

Okršaj dva Reala u Madridu završio bez golova

27

Komentari (27)

F1F
@Mostarac94 @nakopitam neka pustite Brucelona i onako joj je vakat da osvoji neki trofej da ne ostane samo na Euro ligi hehehe....
Neka Hin ((:-
ubnt2
A kako "Brucelona" a onda osvoji? Po tvoj logici Barca je katastrofa a osvaja Lige? Pa kako jbt?
nakopitam
Osvoje nesto svake prestupne godine, sto je za tako mali klub veliki uspjeh!
ubnt2
Ja ne znam bgm što ovi Barcu spominju kad izgube, svaka čast na hrabrosti, Barca vam ga bježi, vi kiksate i na kraju vi VELIKU BARCU spominjete.Hajde "najveći Reale" osovji ligu, ipak si ti naj najveći na svijetu, kako ne osvojiš svake godine? A možda ljudi vole zimu, kao ovaj @nakopitam, odrasto u kraju gdje je -5????
Mostarac94
Ko je izgubio tacno?
@Mostarac94 takoe brat reci mu hahahhahaha
Mostarac94
“ Ja ne znam bgm što ovi Barcu spominju kad izgube” jel treba jos crtat ili si shvatio, pa opet pitam ko je to veceras izgubio?
nakopitam
Vidis kako mozes biti normalan i fino prcati bez psovanja. A odrasto sam na Koševu, gdje je minus mnogo veci
Utakmica bez penala ili crvenog kartona za protivnika kad igra real m?Nisam odavno to vidio nego večeras!Al sudija je bio spreman da pokaže na penal samo nije imao prilike,igrači sosjedada su svjesni toga!
NodzeRM
Tebi je vise krivo kad je sve cisto i posteno!.. Ali je bitno da je u kupu Barsa dobila Sociedad sa igracem vise.. nista to, normala. Jel to pomoc sudija, ili sta vec?. Mala maca da si strucnjak!.
Mostarac94
Zapeli momci zivotom protiv najveceg kluba na svijetu i jbga, svaka cast golmanu na odbranama, sto se tice igre Reala ne bi nista mijenjao niti zamjerio, nakon kupa i 120min ovako odigrat svaka cast
Ili u prevodu NO PENALTY NO PARTY hahahha
@Mostarac94 obriši suze mala moja hahahha ove godine real osvaja perez kup hahah
Galacticosi
Sve je dobro samo zavrsnica treba da bude bolja
nakopitam
Veliko slavlje u kantaloniji. Najveci klub na svijetu odigrao nerjeseno!!!
No penalty no party
Kad je počela utakmica vinisijusa čuvala dvojica al onda trener sosjedada skontao da je čovjek pogriješio sport i rekao svojim igračima da ga puste jer je bezopasan
Galacticosi
Čovjek je promašio 3 gola najmanje
No penalty no party
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.