17

Komentari (17)

Benz
Zar ima jos papaka koji vicu namjestaljka kad je Real u pitanju ? Dje nestadose oni Kingovi i Klichkovi ?
Kiss
Ništa posebno malo jače lijevo krilo i lijevo bek na suprotnoj strani i gine Real ko cetnik
Paulaxu
Lijеp pоzdrav) Zоvem sе Paulа, imаm 24 gоdine) SЕХ mоdel роčеtnik 18+) Vоlim dа sе slіkam gоla) Оcijenite mоje fоtоgrafije nа lіnku -->> Ja.cat/id379052
galaktikos1902
Možemo li te ****t
Nele.
Strasan tim. La liga sigurno uzeta a za ligu prvaka ce bit teska bitka sa Sitijem i PSG-om. Al zanimljivo nema onih bolesnika koji su napadali komentarima Real, od finala kao da su u zemlju propali,mozda su ozdravili.
denimen9
Sve su to papci Nele, klasične papčine.
Nele.
Djecurlija za koju fudbal postoji od 2005.
Emin_Podzic
Pa sad nemaju nikakvog argumenta protiv iako su i one sto su imali izmisljali
zak84
Doso rudiger i mladi veznjak i izgledaju brutalno. I Ovaj novi veznjak nema sanse da igra pored casemira. Tako da ce tu malo promjena biti
denimen9
Za razliku od ovih one season wondersa tipa Chelsea, Liverpool, Bayern... Real je tu da osvaja u nizu titule, bar još 5 komada dok se Super Liga ne osnuje.
axel42
Neznam od kada ti pratiš fudbal dječače! Realu svaka čast ali ti pojma nemaš. Real je čekao UCL nekih trideset godina, pa onda nekih šest puta zaredom ispadao u osminifinala. Onda je onaj kako ga ti nazivaš Ćaća uzeo posao u svoje ruke pa potkupio sudije. Ruku na srce od ovih zadnjih pet titula koje su uzeli možda su jednu dobili pošteno. Ono ostalo sve pokradeno, namješteno, kupljeno ili kao u zadnjem slučaju ni sami neznaju kako osvojeno. Ali kao što rekoh svaka čast Realu ali ti kad staneš nešto ovdje glumiti ko fol one season wondersi ili omaložavati ostale ekipe, ja mislim da se takvih ostali normalni navijači stide!! Pokušavaš biti smiješan a ustvari se samo brukaš! Brzo zaboravljaš kako vas je ne tako davno Barcelona, Bayern, Ajax pa i jedan Lyon tamburo.
denimen9
Prvo, imaš li ti kakvih dokaza za te svoje tvdrnje? Drugo, Real ima bojli medjusobni socre sa svim ekipama koje si napomenuo. Evo i kod nas Velež trpa Sarajeva redovno pa gdje su im titule? Treće, brojevi ne lažu. A porla 15.
axel42
Imam, naravno da imam. Imaš snimke na sve strane. Danas hvala bogu postoji internet pa vidiš lagano kao je Real uzimao te titule na koje ti toliko svršavaš. Ima bolji medjusobni score ali su pušili od Lyona, Ajaxa, Bayerna pa bili ponižavani od Barce i Messia. To su činjenice. Nijedna ekipa nije nepobjedljiva i strašna i šta je već znam kakva. Čuj hoćeš neke dokaze. Idi na youtube pa gledaj nekakve off side, nepostojeće crvene kartone protivnicima, penale ali one nekakve smiješne do bola. Real je Real to stoji ali nemoj se ti bogati brukati sa tim tvojim dječijim komentarima.
denimen9
Sve sam pregledao, sve čisto ko suza. Ti spominješ Lyon jer jedino što znaš o Lyonu jeste da je Pjanić igrao tamo i dao gol na Bernabeu. To sve zove površno poznavanje nogometa.
denimen9
Ali ako je generalno mišljenje da je 14 titula prvaka evrope naštimano, kako onda nema generalnih osuda FIFE i UEFE? Ovo je nogomet, bolji uvijek pobjedi, lošija ekipa može nekada otkinuti bodove, pa čak i pet komada utrpati boljoj ekipi, ali na kraju kvalitet ispliva, ako uzmeš raspon od 10 20 50 ili čak 100 godina, nećeš naći bolju ekipu.
axel42
Ja nisam ništa suprotno ni rekao. Brojke nelažu, Real je numero uno. Ali ti, ti si dno dna, navijač ko *****a, imati samo svoje mišljenje, omaložavati druge ekipe. Kao ostale ekipe one season wondersi. Kakav ba Pjanić? Šta njeg spominješ? Misliš da zbog njeg pamtim Lyon i karanje Reala? Ja kad sam pratio fudbal Real je bio prosječna ekipa a ne kao ti od 2005. Po tvom Milan, Liverpool, Bayern, Chelsea, Inter i da nenabrajam sad sve, amaterske ekipe koje su zalutale u ligi šampiona? Hajmo sad svi navijati za Real jer denimen9 tako kaže!
denimen9
Ja samo govorim da je Realu cilj više titula u nizu, za razliku od ovih ostalih ekipa, koje po 10 godina sklapaju ekipu za jedan izlet u evropi. Cilj navijanja je izvuči živce navijačima drugih ekipa i očito je da sam u tome Real Madrid za vas ostale. :) To nikako ne znači da te mrzim ili da te vrijeđam kao što ti mene vrijeđaš. To je već nešto što se od kuće ponese, pa čak i na intrenet.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.