Igrači Real Madrida ne mogu da se pomire s odlukom Tonija Kroosa: "Znaš da sam ljut"

Nakon Evropskog prvenstva ide u penziju

Igrači Real Madrida ne mogu da se pomire s odlukom Tonija Kroosa: "Znaš da sam ljut"

Endin Čaušević

U Real Madridu se ne mogu pomiriti s činjenicom da je Toni Kroos odlučio da se penzioniše na kraju sezone, a takva odluka posebno je iznenadila Davida Alabu koji je priznao Nijemcu da je ljut na njega.

Kroos je jučer neočekivano na Instagramu objavio da završava svoju igračku karijeru ovog ljeta, te da napušta Real Madrid.

Očekivalo se da će Kroos produžiti ugovor na kraju sezone i ostati još godinu dana u Madridu s obzirom da tek ima 34 godine, ali je on odlučio da je najbolje da sa scene ode dok je na vrhuncu.

Iako je to godinama najavljivao da će se desiti jasno je da su mnogi na kraju bili šokirani takvom odlukom iskusnog njemačkog veznjaka.

Njegova objava na Instagramu privukla je ogromnu pažnju javnosti, te je već dobio skoro sedam miliona lajkova i veliki broj komentara.

Među prvima oglasio se Vinicius Junior koji je bio iznenađen s onim što je vidio jer španski mediji tvrde da Kroos nije uopšte saopštio svojim saigračima da je donio odluku da se penzioniše ovog ljeta.

Oglasi

No, Vinicius nije bio jedini koji je iznenađen takvom odlukom jer se oglasio i David Alaba koji je također ostavio komentar.

Austrijski reprezentativac poručio je Kroosu da je ljut na njega zbog takve odluke, ali da ga svejedno i dalje voli.

"Ti znaš da sam ljut. Volim te Antone, ti si legenda", poručio je Alaba na objavi Kroosa o završetku karijere.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kroos će za Real Madrid igrati još za vikend protiv Betisa gdje će se oprostiti od stadiona Santiago Bernabeu, a posljednji nastup za kraljevski klub imat će u finalu Lige prvaka protiv Borussije Dortmund.

Nakon toga Kroos će nastupiti još za reprezentaciju Njemačke na predstojećem Evropskom prvenstvu i poslije toga će otići zvanično u penziju.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi