Tri su puta za Tonija Kroosa, jedan bi bio apsolutni šok za fudbalski svijet!

Nijemac ne želi da produži s Real Madridom

Tri su puta za Tonija Kroosa, jedan bi bio apsolutni šok za fudbalski svijet!

Admin Čaušević

Toni Kroos je jedan od rijetkih fudbalera za kojeg se može reći da može igrati u bilo kojem klubu na svijetu.

Kroos koji sa dosta uspjeha već dugi niz godina nosi dres Real Madrida ulazi u posljednju godinu ugovora i za sada ne želi da produži saradnju.

Madridski AS danas piše kako su tri moguća puta za iskusnog njemačkog veznjaka od kojih bi jedan šokirao fudbalski svijet.

Prva opcija je da potpiše novi jednogodišnji ugovor i da u Realu ostane još najmanje jednu sezonu, tačnije do ljeta 2024. godine.

Ako ne produži s Realom onda se izglednim čini napuštanje evropskog vrhunskog fudbala i odlazak u MLS gdje se jako cijene njegove njegovi kvaliteti i iskustvo.

Posljednja opcija bi ujedno prestavljala i najveći šok, a to je da se Kroos sa 33 godine oprosti od fudbala baš kao što je to svojevremeno uradio Zinedine Zidane.

Odlazak Kroosa u penziju bi definitivno iznenadio mnoge pogotovo danas kada je pomjerene granična dob fudbalera pa tako neki fudbaleri u srednjim 30-im i dalje igraju odlično.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Stav Reala je poprilično jasan. Žele ga zadržati u timu što je duže moguće, ako ne kao startera, onda kao igrača koji će svoje znanje prenositi na mlađe kao što su Camavina i Valverde.

Inače, Nijemac je još ranije poručio čelnicima Los Blancosa da će mu trebati neko vrijeme da saopšti svoju konačnu odluku te da će to uraditi tokom sezone 2022/23.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

HarisADP
Ma otice njemc u penziju ko i vecina njih. Nemaju ti ljubavi prema fudbalu. Onaj zadnji, sa 30 godina otisao hahah fuj
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi