"Real Madrid večeras protiv Ajaxa igra s 12 igrača"
Real Madrid im 2:1 iz prve utakmice, a mediji u Holandiji smatraju da imaju i Felixa Brycha na svojoj strani

Holanđani se plaše Nijemca

"Real Madrid večeras protiv Ajaxa igra s 12 igrača"

Edmir Škorić

U utorak navečer igraju se revanši osmine finala Lige prvaka u Madridu i u Dortmundu.

Posebno zanimljivo bit će u Madridu gdje Real ima 'samo' gol pednosti, odnosno 2:1 iz prve utakmice protiv Ajaxa, dok u Dortmundu Borussia ima male šanse jer je Tottenham u prvom meču slavio s 3:0.

U Ajaxu idu po čudo, ali mediji u Holandiji se pribojavaju još jedne stvari.

"Jasno je da će Ajax igrati protiv 12 igrača", pišu mediji u Holandiji, koji pritom ukazuju na činjenicu da meč sudi Nijemac Felix Brych.

Real nikada nije izgubio kada mu je sudio Brych. Kraljevi imaju šest pobjeda i dva remija, a sudio im je i finale u Cardiffu kada je Real razbio Juventus.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Također, sudio je Madriđanima i protiv Atletica u četvrtfinalu 2014. godine, kada je priznao gol Ronalda iz ofsajda. Poznat je i po tome što je jeseneas na Mestalli isključio Roanlda protiv Valencije.

Sve to dakle ide u prilog Realu, ali ovaj tim je svakako favorit protiv Holanđana i zaista je teško očekivati da se desi neko veće iznenađenje.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dobojan90
Realu ide u prilog sto je Ronaldo iskljucen protiv Valensije :-D
3 0
Zenudin
Kao sto se sjecam, 2014. Real je igrao u cetvtfinalu igrao protiv Borussije Dortmund, a u finalu su igrali protiv Atletica?. Ako misle na cetvrtfinale, to je bilo 2015./16. kada je ukupno bilo 1-0. Pokusaju na sve nacine da blate Real, ali ne uspijeva?
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti