Real nikoga ne trpi, poraz od Cityja se ne prašta! Bale, Jović i tri Zidaneova miljenika odlaze

S kraljevima nema šale

Real nikoga ne trpi, poraz od Cityja se ne prašta! Bale, Jović i tri Zidaneova miljenika odlaze

Real Madrid je ispao iz Lige prvaka drugu godinu zaredom već na prvoj prepreci, a to će za rezultat imati nekoliko promjena u igračkom kadru. 

Trener će i dalje biti Zinedine Zidane jer je ostvario glavni cilj u sezoni - osvajanje La Lige. Ipak, nekoliko igrača ga je razočaralo i mogao bi se s njima razići iako su mu do nedavno bili miljenici.

Pored Garetha Balea, za kojeg je gotovo sigurno da će otići, Zidane je razočaran s još nekoliko igrača. Među njima je, prema pisanju španskih medija, Vinicius Junior. Tu je i njegov mladi kolega iz napada Rodrygo, kao i nešto iskusniji Marco Asensio. Uz njih klub bi mogao napustiti i Luka Jović.

Svi pomenuti zaista iza sebe imaju lošu sezonu, ali pitanje je Realu u interesu prodati mlade talentovane fudbalere poput Rodryga i Viniciusa pa postoji mogućnost da će s njima biti nešto strpljiviji.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Znamo da ipak Kraljevi ne trpe neuspjehe a za njih je svakako ogroman neuspjeh ispasti dvije godine zaredom u osmini finala Lige prvaka.

Cijenu ovog puta neće platiti trener već igrači...

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Maximilian
Koja količina gluposti u ovako malo teksta.
9 0
realno_govoreci
Nek im mladi ne valjaju a ova starudija koja kile vise ne moze valja,cccc
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi